Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

PUREPOWER Recovery bar Wheat

1 / 1

PUREPOWER Recovery bar Wheat

27 kr.

-10%

Rek pris. 30 kr.
Recovery Snack er en restitutions bar med den optimale blanding af kulhydrater og proteiner, så du kan optimere din restitutionsperiode. Baren vejer ca 60 g og indeholder 14,3 g protein og 25,7 g kulhydrat fra gode kilder. Baren er udviklet udfra sam
Læs mere

Recovery Snack er en restitutions bar med den optimale blanding af kulhydrater og proteiner, så du kan optimere din restitutionsperiode. Baren vejer ca 60 g og indeholder 14,3 g protein og 25,7 g kulhydrat fra gode kilder.

Baren er udviklet udfra samme elementer som vores Energy Snack Original - med havreflager. Baren er overtrukket med mørkt chokolade som sammen små sojanuggets giver et let knas som gør baren mere luftig.

Recovery Snack henvender sig til motionisten og atleten som har været igennem et hårdere/intens træningspas på over 1 time og har brug for en løsning som indeholde den retter mængde af proteiner og kulhydrater samt er nemt at have med på farten. Derudover vil baren også hjælpe lidt på sulten, hvis man har brug for noget som fylder lidt mere i maven.

Produktet er testet og godkendt af udvalgte PurePower ambassadører inden for landevejscykling, triatlon og badminton.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter