Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Pastelfarvede sukkerterninger
Pastelfarvede sukkerterninger
Pastelfarvede sukkerterninger
Pastelfarvede sukkerterninger

1 / 4

Pastelfarvede sukkerterninger

516,88 kr.

-23%

Rek pris. 671,94 kr.
En regnbue med smukke pastelfarvede sukkerterninger er den perfekte prikken over i'et til et teselskab, brusebad eller bryllup, madhatter eller Alice in Wonderland-fest eller endda bare for at gøre din morgente eller kaffe lysere! Vigtig info: *
  • Sugar & Sweeteners
Læs mere
En regnbue med smukke pastelfarvede sukkerterninger er den perfekte prikken over i'et til et teselskab, brusebad eller bryllup, madhatter eller Alice in Wonderland-fest eller endda bare for at gøre din morgente eller kaffe lysere! Vigtig info: * Disse er ikke-aromatiserede sukkerterninger . Alle 5 pastelfarver er i samme pose. * Der er ca. 70-75 sukkerter pr. 6 ounce pose. * Bemærk, at der kan være en naturlig variation i farven - den kan være lysere i bunden end toppen af terning. Dette er en helt håndlavet vare, og de naturlige variationer afspejler de vidunderlige egenskaber ved virkelig håndlavede! Disse pastelfarvede sukkerterninger er håndformede og letfarvede i små portioner og kommer i en regnbue af lyserød, lavendel, blå, grøn og gul i en 6 oz cellofanpose med smukt bånd, bare venter på en god teselskab!
Bemærk: Vi leverer fra udlandet, uden for Danmark, gratis og med live forsendelsessporing.
Tillad venligst 25-38 dage til levering.
Vi giver en 100% pengegaranti på vores produkter.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .