Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Nannas Påskekaramel i Kræmmerhus

1 / 1

Nannas Påskekaramel i Kræmmerhus

49 kr.
Karamel behøver ikke altid smage af karamel. Det kan også smage af æggelikør! Hvis du tilfældigvis er glad for kombinationen af æggelikær og karamel, så har du nu muligheden for at bestille et helt kræmmerhus hjem med skøn æggelikørskaramel! Nannas
Læs mere
Karamel behøver ikke altid smage af karamel. Det kan også smage af æggelikør! Hvis du tilfældigvis er glad for kombinationen af æggelikær og karamel, så har du nu muligheden for at bestille et helt kræmmerhus hjem med skøn æggelikørskaramel!

Nannas Påskekaramel er en skøn karamel med smag af æggelikør fra Sockerbageriet. Leveres i et flot, retro papkræmmerhus. Sælges stykvis.

Et kræmmerhus indeholder 200 gram æggelikørskaramel.

Ingredienser: Glukosesirup, sukker, kondenseret MÆLK, vegetabilsk fedt (shea, kokos), emulgator (solsikkelecitin), E471, aromaer, farvestoffer (E171, E100), salt. Kondenseret MÆLK 20%, fedt 6%, sukker 23%, glukose 48%, øvrige ingredienser 3%.
Forandringer i produkternes indhold kan forekomme. Kontroller derfor altid produktinformationen på originalindpakningen. Ved spørgsmål kontakt vores kundeservice. Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed ved køb, hvis intet andet angives.

Näringsvärde- /-værdi / Ravintoarvot / Nutition Information
/ 100 g
Energi / Energiaa /Energy
1907 kJ456 kcal
Fett / Fedt /Rasvaa /Fat
18 g
-varav mättat fett / heraf mættede fedtsyrer / josta tyydyttyneitä rasvoja / of which saturates
12 g
Kolhydrat / Karbohydrat / Hiilihydraattia / Carbohydrate
69 g
-varav/heraf sockerarter / josta sokerieta / of which sugars
69 g
Fiber / Ravintokuitua / Fibre
-
Protein / Proteiinia
4 g
Salt / Suolaa
0,8 g
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .