Tilbage til toppen
Matador Mix Slikdåse

1 / 1

Matador Mix Slikdåse

69 kr.
Vingummier, lakrids, hård slik, frugtsmage - denne slikblanding har det hele! Dåsen er fyldt med det allerbedste, som Haribo har at byde på og er perfekt til at dele med venner og familie. Matador Mix er en blanding af forskelligt slik fra Haribo, s
Læs mere
Vingummier, lakrids, hård slik, frugtsmage - denne slikblanding har det hele! Dåsen er fyldt med det allerbedste, som Haribo har at byde på og er perfekt til at dele med venner og familie.

Matador Mix er en blanding af forskelligt slik fra Haribo, såsom vingummier og lakrids. Vejer 600 g.

Ingredienser: Glukosesirup; sukker; mørk sirup; HVEDEMEL; gelatine; majsstivelse; druesukker; rålakrids (3% af lakridsdelen); syre: citronsyre; frugt- og plantekoncentrat: saflor, spirulina, æble, gulerod, blåbær, hyldebær, solbær, appelsin, kiwi, citron, aronia, mango, passionsfrugt, sort radise, sød kartoffel, hibiscus, vindrue; invertsukkersirup; ekstrakt af hyldebær; ammoniumklorid; aroma; karamelliseret sukker; salt; farvestof; curcumin, karmin, kobberkompleks af klorofylliner, vegetabilsk kul, titandioxid; antiklumpningsmiddel: talk; palmeolie; overfladebehandlingsmiddel: bivoks hvidt og gult, carnaubavoks; konserveringsmiddel: sorbinsyre. 

Der kan forekomme ændringer i produktets indhold. Tjek derfor altid produktinformationen på den originale emballage. Har du spørgsmål, bedes du venligst kontakte vores kundeservice.
Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed ved køb, med mindre andet er angivet. 

Näringsvärde- /-værdi / Ravintoarvot / Nutition Information
/ 100 g
Energi / Energiaa /Energy
1462 kJ345 kcal
Fett / Fedt /Rasvaa /Fat
0,5 g
varav mättat fett / heraf mættede fedtsyrer / josta tyydyttyneitä rasvoja / of which saturates
0,1 g
Kolhydrat / Karbohydrat / Hiilihydraattia / Carbohydrate
80 g
varav/heraf sockerarter / josta sokerieta / of which sugars
50 g
Fiber / Ravintokuitua / Fibre
-
Protein / Proteiinia
4,3 g
Salt / Suolaa
0,11 g
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser