Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Isofix-beslag
Isofix-beslag
Isofix-beslag
Isofix-beslag
Isofix-beslag
Isofix-beslag

1 / 6

Isofix-beslag

399 kr.

-31%

Rek pris. 575 kr.
OBS: I ny, forbedret udgave: Beslaget er nu galvaniseret, så det er gråt og ikke længere sort. Til gengæld har det nu holdbarhed som en lygtepæl! Vil du købe et sortlakeret, kan de fås hos Wildenburg har som de første i Europa udviklet et særligt bes
Læs mere

OBS: I ny, forbedret udgave: Beslaget er nu galvaniseret, så det er gråt og ikke længere sort. Til gengæld har det nu holdbarhed som en lygtepæl! Vil du købe et sortlakeret, kan de fås hos

Wildenburg har som de første i Europa udviklet et særligt beslag til montering på bundpladen i din el-ladcykel, som er særligt velegnet til familier med helt små børn. Det giver nemlig mulighed for at fastspænde din ISOfix-autostol akkurat som i en bil.

For de fleste forældre skaber det samtidig tryghed, at kunne se barnet foran sig, frem for at have det siddende bagpå i en barnestol.

Med et ISOfix-beslag kan du lynhurtigt “klikke” din autostol fast i ladcyklen. Beslaget fås kun hos Wildenburg Cykler, men kan også monteres i cykler af andre mærker.

Beslaget er fremstillet i Danmark i 4 mm stål, som herefter er blevet galvaniseret. Det holder derfor i rigtigt mange år.

Der medfølger 3 x bolte, skruer og spændskiver. . Du skal selv kunne bore tre små huller med et 6 mm-bor, hvis ikke du vil have monteret beslaget ved køb af cykel.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .