Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Isofix-beslag

-31%
Isofix-beslag
Isofix-beslag
Isofix-beslag
Isofix-beslag
Isofix-beslag
Isofix-beslag
399 kr.
Vejledende pris: 575 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    3-5 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Wildenburg Cykler Danmark

Overvåg prisen på produktet

Wildenburg har som de første i Europa udviklet et særligt beslag til montering på bundpladen i din el-ladcykel, som er særligt velegnet til familier med helt små børn. Det giver nemlig mulighed for at fastspænde din ISOfix-autostol akkurat som i en bil.

For de fleste forældre skaber det samtidig tryghed, at kunne se barnet foran sig, frem for at have det siddende bagpå i en barnestol.

Med et ISOfix-beslag kan du lynhurtigt “klikke” din autostol fast i ladcyklen. Beslaget fås kun hos Wildenburg Cykler, men kan også monteres i cykler af andre mærker.

Beslaget er fremstillet i Danmark, og er blevet rustbeskyttet ved zinkbehandling og efterfølgende spraymalet i sort højglans. Det skulle derfor gerne holde i rigtigt mange år.

Der medfølger 3 x bolte, skruer og spændskiver samt en manual. Du skal selv kunne bore tre små huller med et 6 mm-bor, hvis ikke du vil have monteret beslaget ved køb af cykel.

Vise flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.