Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Hot Chip Challenge

1 / 1

Hot Chip Challenge

149 kr.
Spænd sikkerhedsselen, fyld køleskabet med masser af mejeriprodukter, og træk vejret dybt. Det er tid til at Hot Chip Challenge. Produktet indeholder kun én chips, men det er den stærkeste chips på markedet, så du behøver kun én. Chipsen har en vid
Læs mere
Spænd sikkerhedsselen, fyld køleskabet med masser af mejeriprodukter, og træk vejret dybt. Det er tid til at Hot Chip Challenge.

Produktet indeholder kun én chips, men det er den stærkeste chips på markedet, så du behøver kun én. Chipsen har en vidunderlig smag af Carolina Reaper med imponerende 1,8-2,2 millioner Scoville. Bør ikke indtages af børn, gravide og ammende kvinder. Du er blevet advaret - denne chips laver man ikke sjov med. 

Ingredienser: Bygmel (79%), solsikkeolie, Carolina Reaper-krydderi, salt (0,9%). Ændringer i produktets indhold kan forekomme. Kontroller derfor altid produktinformationen på originalemballagen. Ved spørgsmål, kontakt da vores kundeservice. Bedst før: Produktet har en holdbarhed på minimum 4 uger ved køb, medmindre andet angives.

Näringsvärde- /-værdi / Ravintoarvot / Nutition Information
/ 100 g
Energi / Energiaa /Energy
59 kJ14 kcal
Fett / Fedt /Rasvaa /Fat
0,66 g
-varav mättat fett / heraf mættede fedtsyrer / josta tyydyttyneitä rasvoja / of which saturates
0,06 g
Kolhydrat / Karbohydrat / Hiilihydraattia / Carbohydrate
1,95 g
-varav/heraf sockerarter / josta sokerieta / of which sugars
< 0,1 g
Fiber / Ravintokuitua / Fibre
-
Protein / Proteiinia
0,21 g
Salt / Suolaa
< 0,1 g
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .