Tilbage til toppen
GNAW Egnawmous Hot Chocolate Bauble

1 / 1

GNAW Egnawmous Hot Chocolate Bauble

199 kr.
Fyld (og forgyld) julen med mere chokolade! Her har du en fantastisk chokoladebombe, som du smelter og omvandler til en varm, lækker og luksuriøs chokoladedrik. En skøn nydelse til hele vinteren og en fantastisk gave til chokoladeelskeren.  Denne
Læs mere
Fyld (og forgyld) julen med mere chokolade! Her har du en fantastisk chokoladebombe, som du smelter og omvandler til en varm, lækker og luksuriøs chokoladedrik. En skøn nydelse til hele vinteren og en fantastisk gave til chokoladeelskeren. 

Denne store chokoladekugle er fyldt med lækre marshmallows. Kom den i en gryde, hæld varm mælk over den, rør rundt, og servér den for hele familien eller alle vennerne til jul. 

Sælges i en pakke med 200 gram. 

Ingredienser: Sukker, kakaosmør, sødmælkspulver, marshmallows (glukose-fruktosesirup, sukker, vand, gelatine, dextrose), majsstivelse, smagsstoffer, kakaomasse, kokosolie, emulgator (sojalecitin), smagsstoffer (naturlig vanilje). Mælkechokoladen indeholder mindst 30% kakao og mindst 20% mælk. Der kan forekomme ændringer i produktets indhold. Tjek derfor altid produktinformationen på den originale emballage. Hvis du har spørgsmål, bedes du venligst kontakte vores kundeservice. Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed ved købet, med mindre andet er angivet.

Näringsvärde- /-værdi / Ravintoarvot / Nutition Information
/ 100 g
Energi / Energiaa /Energy
2375 kJ563 kcal
Fett / Fedt /Rasvaa /Fat
36,2 g
-varav mättat fett / heraf mættede fedtsyrer / josta tyydyttyneitä rasvoja / of which saturates
21,8 g
Kolhydrat / Karbohydrat / Hiilihydraattia / Carbohydrate
50,9 g
-varav/heraf sockerarter / josta sokerieta / of which sugars
51,7 g
Fiber / Ravintokuitua / Fibre
-
Protein / Proteiinia
7 g
Salt / Suolaa
0,2 g
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser