Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Franco's Lemon Sweet & Sour Mix

1 / 1

Franco's Lemon Sweet & Sour Mix

149 kr.
Hvis du vil lave Daiquiris, Collins eller Margaritas, vil denne drinksmix være til stor hjælp, når det er tid til at snyde lidt. Åbn den, bland, og nyd! Franco's Lemon Sweet & Sour Mix er en drinksmix i pulverform, som er både sød og syrlig. Den sæl
Læs mere
Hvis du vil lave Daiquiris, Collins eller Margaritas, vil denne drinksmix være til stor hjælp, når det er tid til at snyde lidt. Åbn den, bland, og nyd!

Franco's Lemon Sweet & Sour Mix er en drinksmix i pulverform, som er både sød og syrlig. Den sælges i en pose med 170 gram.

Ingredienser: Sukker, fedtfri TØRMÆLK, modificeret stivelse, naturlig citronsmag, natriumcitrat, vegetabilsk gummi (indeholder SOJA), frugt- og vegetabilske olier. US Certified Color F.D. & C. Yellow #5. (2% MÆLK, 0,7% protein og ingen animalsk fedt). Der kan forekomme ændringer i produktindholdet. Tjek derfor altid produktinformationen på den originale emballage. Har du spørgsmål, bedes du venligst kontakte vores kundeservice. Bedst før: Produktet har mindst en holdbarhed på 4 uger ved køb, hvis ikke andet er angivet.

-
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .