Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Cool-Well Kølebrønd

1 / 1

Cool-Well Kølebrønd

599 kr.
Først kom ilden og siden hjulet. Mennesket har ved flere tilfælde i historien forandret måden, vi lever på, og hvordan vi betragter verden. Nu er det sket igen, et såkaldt paradigmeskifte! Det har længe været en gåde, hvordan øl og vin kan holdes ko
Læs mere
Først kom ilden og siden hjulet. Mennesket har ved flere tilfælde i historien forandret måden, vi lever på, og hvordan vi betragter verden. Nu er det sket igen, et såkaldt paradigmeskifte!
Det har længe været en gåde, hvordan øl og vin kan holdes koldt på de varmeste sommerdage. Nu er svaret her endelig! Ved hjælp af naturens kræfter har du altid adgang til kolde, opfriskende drikkevarer hele sommeren, også selvom solen bager mere end sædvanligt.

Cool-Well Kølebrønd er en sort spand af genbrugsplast, som graves ned i eksempelvis haven, så låget ligger på højde med græsplænen. Beholderen indeholder en konstruktion i tre plan med plads til 24 dåser eller små flasker samt en vinflaske. Siden fordums tid har mennesket udnyttet jordens naturlige evne til at køle mad og drikke. Så udnyt naturen!

Fakta om Cool-Well Kølebrønd:
  • Køler, som får hjælp fra naturens kræfter.
  • Fremstillet af genbrugsplast - for miljøets skyld.
  • Kølebrønden er helt vandtæt og fyldes derfor ikke med vand, når det regner.
  • Inkluderer spand, låg og konstruktion med håndtag og tre plan med rum til 24 dåser eller små flasker og en vinflaske.
  • Mål: 30 x 30 x 50 cm.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme