Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Chili Klaus Spicy Peanuts

1 / 1

Chili Klaus Spicy Peanuts

49 kr.
Så du kan godt lide nødder, siger du? Men hvor meget kan du lide, at mundhulen brænder? Det vi prøver at sige er, at Chili Klaus Spicy Peanuts (præcis som navnet antyder) er virkelig stærke og er ikke noget for de svage. Det kommer til at være et cho
Læs mere
Så du kan godt lide nødder, siger du? Men hvor meget kan du lide, at mundhulen brænder? Det vi prøver at sige er, at Chili Klaus Spicy Peanuts (præcis som navnet antyder) er virkelig stærke og er ikke noget for de svage. Det kommer til at være et chok i nøddeform, som kræver sin person at få ned. Tager du udfordringen op? 

Chili Klaus Spicy Peanuts sælges i bøtte med 100 gram.

Ingredienser: 91% jordnødder, 4,2% palmeolie, salt, dekstrose, maltodekstrin, tomatpulver, krydderi (chili - jalapeno & habanero, paprika), løg, sukker, gærekstrakt, konserveringsmidler (E270), surhedsregulerende midler (E327, E330), røgaroma, krydderiekstrakter. Kan indeholde spor af NØDDER. Forandringer i produkternes indhold kan forekomme. Kontroller derfor altid produktinformationerne på originalindpakningen. Ved spørgsmål kontakt vores kundeservice. Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed ved køb, hvis intet andet angives. 

Näringsvärde- /-værdi / Ravintoarvot / Nutition Information
/ 100 g
Energi / Energiaa /Energy
2591 kJ626 kcal
Fett / Fedt /Rasvaa /Fat
54 g
-varav mättat fett / heraf mættede fedtsyrer / josta tyydyttyneitä rasvoja / of which saturates
12 g
Kolhydrat / Karbohydrat / Hiilihydraattia / Carbohydrate
7,2 g
-varav/heraf sockerarter / josta sokerieta / of which sugars
5,5 g
Fiber / Ravintokuitua / Fibre
-
Protein / Proteiinia
24 g
Salt / Suolaa
1,4 g
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .