Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Banana Splits Chokly Løsvægt Bøtte

1 / 1

Banana Splits Chokly Løsvægt Bøtte

249 kr.
Frugt er ikke slik, men det kan det BLIVE! Tør nogle bananer, tilføj en stor mængde hvid chokolade, og afslut med lidt karamel! Voilà. Frugten er blevet til slik! Banana Splits Chokly indeholder tørret banan med hvid chokolade og karamel. Det velsm
Læs mere
Frugt er ikke slik, men det kan det BLIVE! Tør nogle bananer, tilføj en stor mængde hvid chokolade, og afslut med lidt karamel! Voilà. Frugten er blevet til slik!

Banana Splits Chokly indeholder tørret banan med hvid chokolade og karamel. Det velsmagende slik sælges i en storpak på 2 kg.

Ingredienser: Sukker, kakaosmør, tørret banan, sødMÆLKspulver, MÆLKEsukker (LAKTOSE), skummetMÆLKspulver, emulgator (E322), SOJAlecithin, naturaromaer, havsalt og overfladebehandlingsmiddel (E414, E904). Forandringer i produkternes indhold kan forekomme. Tjek derfor altid produktinformationen på den originale emballage. Har du spørgsmål, bedes du venligst kontakte vores kundeservice. Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed ved køb, hvis ikke andet er angivet.

Näringsvärde- /-værdi / Ravintoarvot / Nutition Information
/ 100 g
Energi / Energiaa /Energy
1450 kJ350 kcal
Fett / Fedt /Rasvaa /Fat
0,5 g
-varav mättat fett / heraf mættede fedtsyrer / josta tyydyttyneitä rasvoja / of which saturates
0,5 g
Kolhydrat / Karbohydrat / Hiilihydraattia / Carbohydrate
87 g
-varav/heraf sockerarter / josta sokerieta / of which sugars
71 g
Fiber / Ravintokuitua / Fibre
0 g
Protein / Proteiinia
0,5 g
Salt / Suolaa
0,01 g
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .