Køb Vikings på Blu-ray & DVD

Stormen er på vej. I Vikings følger vi den tids største helt, Ragnar Lothbrok, og hans eventyr. Serien fortæller historien om Ragnar, hans vikingebrødre og familie – og hvordan han bliver konge af vikingehærene. Vikings byder på en opdateret historielektion i History Channels hyldede vikingedrama. Køb samtlige sæsoner på Blu-ray eller DVD her.
Læs mere

Sæson 5: vol 2

Vikings - Information

I serien er Ragnar Lothbrok en modig og selvstændig kriger – og ifølge legenden; en direkte efterkommer af Odin. Vi følger, hvordan forbindelsen til de gamle guder og den nye kristendom – som spreder sig over Europa – hiver og slider i ham, og vi følger ligeledes Ragnar, når han begiver sig vestpå, for at finde nye jagtmarker. Størstedelen af Vikings er indspillet i Irland og er inspireret af virkelige beretninger om Ragnar Lodbrok – en ukendt viking, som i 800-tallet plagede både England og Frankrig under sine plyndringstogter.

Manuskriptforfatterne har taget sig en del friheder, hvad angår den nordiske historie, og har i stedet valgt at fokusere på at opbygge troværdige karakterer og miljøer, som fungerer i et moderne TV-drama. Med overbevisende actionscener, og en episk fortællermåde, er Vikings hurtigt blevet en ny seerfavorit.

Svensk og norsk i Vikings:
For os skandinavere er Vikings af ekstra stor interesse. Dels fordi den belyser en stor og vigtigt del af en fælles historie, og vi godt kan genkende nogle af de historier om vikingerne og de nordiske guder - og dels fordi der har siddet succesfulde svenskere og nordmænd med i produktionen af Vikings, som Gustaf Skarsgård, Johan Renck og Thorbjørn Hegg.

Serien er allerede, efter blot to sæsoner, nomineret til over 16 priser, verden over, og har vundet seks deraf. Sæson 3 er på vej, og det første afsnit ventes at blive vist i foråret 2015 på den amerikanske History Channel.