Pretty Little Liars

Seneste sæson

Tidligere sæsoner

 

Pretty Little Liars - Engelske bøger

 

Pretty Little Liars

Er du serieelsker?

Du er sikkert på jagt efter den helt rigtige gave til en særlig person. Eller måske er du bare typen, der selv vil bestemme, hvornår din yndlingsserie skal køre over skærmen og ikke gider døje med evindelige reklamer midt i de suverænt ledeste og mest manipulerende sammensværgelser. Leder du med andre ord efter et boxsæt med serien Pretty Little Liars, så har vi den lige her hos CDON.COM. For vi ved, at vi ikke er alene om at elske at hade de smukke, lede piger fra succes'en Pretty Little Liars. Uh, det løber jo én koldt ned af ryggen på den der frydefulde måde, når de gang på gang sætter alting over styr med indviklede plots. Der er ingen tvivl om, at Pretty Little Liars sæson 1 var et kæmpehit verden over, og serien går stadig sin sejrsgang i store dele af verden. Om det er pigernes skønhed, deres intelligens - eller begge dele - der er årsag til seriens popularitet, er ikke til at sige - men se den, køb den, elsk den.

Frydefulde Pretty Little Liars

Pretty Little Liars er produceret af amerikanske ABC, som står bag et væld af succesfulde TV-serier. Siden 2008, hvor det første afsnit løb over skærmen, har pigernes popularitet svunget sig op til nye højder for hver sæson. Nu har serien taget hul på sæson 7, som efter sigende vil blive den sidste i rækken. Til gengæld er der lavet en spin-off serie, Ravenswood, som også er meget populær. Men helt ærligt - hele ideen om at lade en rigtig, typisk pigeklike miste deres leder på tragisk vis, og så vender hun måske, måske ikke, tilbage som en manipulerende og led ånd, der vil styre de levende pigers liv - det er da også fuldstændigt genialt. I hvertfald er det meget, meget underholdende. Serien er baseret på oprindeligt 8 romaner med samme titel, skrevet af Sara Shepard - og fordi serien blev så populær, har forfatterinden faktisk fortsat sin bogserie for at følge med. Når man har set de første par afsnit, forstår man hvorfor - og derfor har CDON.COM naturligvis også serien klar til dig.

Køb serien online

CDON.COM er Nordens største varehus, og derfor finder du nemt lige præcis den gave eller vare, du leder efter, her hos os. Hjemmesiden er nem at finde rundt på, og det går nemt og hurtigt at bestille. Inden længe har du dine varer, og hvis du bestilte Pretty Little Liars i denne omgang, så glæd dig. Pigerne Spencer, Hannah, Aria Ashley og Emily vil underholde dig i timevis - og du drømmer ikke om alle de hemmeligheder, der er at holde på for pigerne. De kæmper en brav kamp for, at den mystiske "A", som måske er deres afdøde leder, Ashley, ikke vil afsløre de skumle ting og sager, de hver især forsøger at holde skjult. I de kommende dage, efter du modtager serien, skal du ikke regne med at få lavet særlig meget andet end at sluge serien råt, afsnit efter afsnit. Familie & børn må komme i anden række - rengøringen kan da godt vente lidt, i bad kan du altid komme. Slå dig ned i sofaen, hent colaen og popcornene - og nyd en god serie fra CDON.COM.