Tegnefilm

Tegnefilm

Alletiders Tegnefilm hos CDON.COM

Vi kan vist hurtigt blive enige om, at tegnefilm er for de fleste uanset alder. Unge og gamle, småbørn og teens, betweenies og tumlinge kan lide en god tegnefilm, som altid kan fås præcist målrettet lige deres gruppe og interesse. Ridning, madlavning, tarotkort, cirkus, akvarier, fremtiden, ballet, rumfart, hjernen, dyrekenneler, skurkagtighed og eventyr - det hele er repræsenteret i denne elskede genre af filmens verden. Disney’s tegnefilm er jo nok det første, du tænker på, og der er også lavet de mest utrolige film fra giganten, Disney. Intet kan jo sammenlignes med Disney. Alt fra oprindelige og over 70 år gamle Mickey Mouse over musicalen Den Lille Havfrue til Løvernes Konge og mastodont-hittet Frost - verden ville jo ikke være den samme uden! Tegnefilm på dansk er nemme at få fingre i - du kan nemlig vælge og vrage mellem mange forskellige her hos CDON.COM, hvor vi naturligvis har et stort udvalg, som vil give dig og dine kære timevis og skøn kvalitetsunderholdning. Titler, der bringer minder frem, og titler, du endnu ikke kender.

Tegnefilm kan det hele

Tegnefilm er mange ting. Det er ren sjov og ballade, som når Fedtmule demonstrerer skihop eller tyrefægtning og kommer galt afsted med sit genkendelige ""Hydr Hydr"". Det er store, pragtfulde og uforlignelige musikalske scener som i Fantasia eller Den fantastiske ""Vær vor gæst"" fra Skønheden og Udyret. Det er morsomme kom-nu-smadrer-vi-alting-scener som når Anders And atter en gang bliver mørkerød i hovedet og går agurk over Rip, Rap og Rups narrestreger. Det er melodrama, der svider, som i Klokkeren fra Notre Dame, eller når Penny frygter den skrækkelige Medusa i Bernhard og Bianca. Men det er også helt andre ting - tegnefilm kan nemlig det hele. Underholde i timevis, inspirere til store tanker og give nye ideer. Pixar har specialiseret sig i at tænke i andre verdener, og film som Toy Story, og den helt nye Inderst Inde, er gode eksempler. Tegnefilm ses over hele verden, og nye tegnefilm popper op hele tiden. Både i den vestlige og den østlige verden kan det der med at tegne på det store lærred fortrylle!

Alle elsker da Tegnefilm

Tegnefilm vil være en kærkommen gave til enhver anledning. De fleste voksne vil få tårer i øjnene ved synet af den imponerende og poetiske historie om ""Snemanden"", der ender med at smelte - så den kan du trygt putte i kurven. Enten til at give nu, eller til bare at have på lager til den dag, du lige mangler den helt rigtige gave. Elsker dine børn legetøj med Avengers, så køb også tegnefilmene, der hører til dette hitliste legetøj. Hitlisten inden for tegnefilm indeholder jo mange, mange forskellige typer og film, men CDON.COM har været omhyggelige med at have et udvalg, der repræsenterer den bedste kvalitet og højeste underholdningsværdi. Tom&Jerry, Hugo, Palle Gris, Bjørnebrødre - du kan roligt regne med, at vi har mange eksemplarer, men skynd dig alligevel at få den helt rigtige film i kurven. Ellers kan det være, at en anden snupper den, mens du lige laver kaffe, og det ville da være en skam! En god tegnet film kan du aldrig gå galt i byen med - det er kvalitetsunderholdning, der appellerer til følelser, humoren og fantasien, på tværs af alle grænser.