Julefilm

Filmene, der garanterer julestemningen

Har du ikke rigtig fået gang i julestemningen derhjemme, er der mange gode julefilm, der hurtigt kan råde bod på din indre Grinch. Vi har et stort udbud af både nye og klassiske julefilm – lige fra nye animerede børnefilm til romantiske klassikere.

Ikke mindst selve juleaften byder på mange film, og selvfølgelig Disney med Anders And og hans venner. Men hvem har lyst til at lade sig nøje med det? Skal juleduften sprede sig ordentligt i hjemmet, kan det være den helt rigtige julefilm, der skal til for at få gang i den der varme og dejlige stemning, som jo rent faktisk ikke indfinder sig på noget andet tidspunkt i løbet af året. Julen handler meget om at være sammen med familie og venner, men ikke desto mindre kan der være god grund til at smutte afsides og drømme sig væk til en amerikansk juleklassiker i New York.

Fra gamle klassikere til moderne juleromantik

Julefilm er godt nok en kategori i sig selv, men inden for julefilmsgenren er der en masse forskellige kategorier, der gør det muligt at skabe julestemning efter smag og behag. Nogle kan godt lide at dykke ned i den der rigtig overdådige amerikanske julestemning, andre foretrækker danske julefilm.

Er du til spænding og eventyr, er der mange thrillers og actionfilm, der udspiller sig omkring juletid. For ikke at nævne alle udødelige drama-klassikere og komedier. Der er formodentlig mindst et dusin film inden for alle filmgenrer med et eller andet indslag af jul, som kan kaste glimmer over den lange ventetid.

Man bliver aldrig træt af noget, man kun gør en gang om året, tværtimod, det er vanedannende for alle visuelle indtryk og kaster dig ind i en dejlig julestemning, som varer lige til påske. Vores råd er helt enkelt – med en masse skønne julefilm er julen reddet, mange år frem i tiden.