James Bond

James Bond: Spectre

James Bond - Spectre

James Bond samleboks med plads for Spectre

James Bond til alle

Alle kender James Bond. Den fiktive agent med nummeret 007, skabt af forfatteren Ian Fleming tilbage i 1953. James Bonds popularitet steg markant, da de første film blev produceret og udgivet i 1960’erne, og den dag i dag, er der produceret intet mindre end 24 film officielle Bond-film, mens vi venter på den 25. som er i støbeskeen. James Bond, også kendt som Agent 007, er en hemmelig agent for Secret Intelligence Service, før kendt som M16. Vi kender ham alle som en yderst maskulin, sofistikeret, kvindebedårende og udspekuleret agent, som altid præsenterer sig på sin vanlige vis: ”The name is Bond, James Bond”. Han elsker Medium Dry Vodka Martini, som i bedste Bond-stil skal være ”shaken, not stirred”, og har som 00-agent licens til at dræbe i tjenesten. Hvem kunne ikke godt tænke sig en af de utallige ekstraordinære Bentley eller Aston Martin biler, som James Bond har kørt rundt i? Hos CDON.COM finder du det bedste og bredeste udvalg af James Bond film til de skarpeste priser.

James Bond – en sand klassiker

Siden 1960’erne er James Bonds liv blevet præget af et utal af livsfarlige missioner fyldt med ekstravagante biler, smukke kvinder og ondskabsfulde skurke, når hans chef ”M” sender ham til alle klodens hjørner og kanter for at redde trådene ud. M har den største tiltro til Bond, til trods for ikke altid at være helt tilfreds med hans metoder. En anden person, som er fast inventar i filmene, er M’s sekretær, Miss Moneypenny. Hendes flirten med James Bond er et gentagende element i filmene, ligesom han altid får hjælp af ”Q”, som udvikler og udleverer diverse hjælpemidler og vågen til James Bond og resten af agenterne i SIS. Ja, James Bond har masser af hjælpende hænder i filmene, og vi, hos CDON.COM, vil også gerne give dig en hjælpende hånd, ved at samle det hele ét sted.

Bredt sortiment af James Bond film

Hos CDON.COM kan du bl.a. købe en James Bond samleboks fyldt med intet mindre end 23 film. I boksen finder du de første film helt tilbage fra 1962 med Sean Connery i hovedrollen. Du finder også film som The Man with the Golden Gun og Moonraker fra 1970’erne med Roger Moore i hovedrollen eller en af de mest kendte James Bonds, nemlig Pierce Brosnan, som folder sig ud i bl.a. GoldenEye og Tomorrow Never Dies. Det nyeste skud på stammen af Bond’er, er Daniel Craig, som er med i bl.a. Casino Royal fra 2006 og Skyfall fra 2012. Alle disse film og mange flere finder du hos CDON.COM, både i samleboks og separat. Så om du står og mangler enkelte James Bond film, hele samlingen, kun vil se dem med Roger Moore som James Bond eller bare vil se en tilfældig Bond film, så finder du det hele her til de bedste priser. De fleste film findes samtidig både på DVD og Blu-Ray, så kig forbi det store udvalg af James Bond film og lad dig inspirere. Køb ind til Bond-aften med popcorn og sodavand på forreste række i din stue, inviter familie eller venner på besøg, og få den bedste James Bond oplevelse i egne omgivelser.