Tilbage til toppen
Dagens deals

Se alle produkter

Game of Thrones - Sæson 5 (5 disc)
Game of Thrones - Sæson 5 (5 disc)

1 / 2

Game of Thrones - Sæson 5 (5 disc)

(10 anmeldelser)
99 kr.

-34%

149 kr.
Det verdensomspændende tv-fænomen, Game of Thrones, fortsætter med at være et kæmpehit, og de 12 Emmy®-priser, som femte sæson indhøstede, er mere, end nogen anden tv-serie har opnået på et enkelt år. Med sin begyndelse i et magttomrum, som talsmænd
  • Eventyr, Drama, TV-serie, HBO
  • DVD
  • 2015
  • Nordisk udgave
Læs mere
Det verdensomspændende tv-fænomen, Game of Thrones, fortsætter med at være et kæmpehit, og de 12 Emmy®-priser, som femte sæson indhøstede, er mere, end nogen anden tv-serie har opnået på et enkelt år. Med sin begyndelse i et magttomrum, som talsmænd fra Westeros og Essos forsøger at udfylde, indeholder denne sæson nogle af de mest eksplosive scener, der hidtil er set, og løftet om at "vinteren er på vej," bliver mere truende end nogensinde før.
Format Dolby Digital 5.1
Lyd Engelsk
Undertekster Dansk Finsk Norsk Svensk Engelsk for hørselskadede
Genre Eventyr Drama TV-serie HBO
Formater DVD
Orginaltitel Game of Thrones - Season 5
Indspilningsår 2015
Skuespillere Aidan Gillen Carice van Houten Charles Dance Conleth Hill Emilia Clarke Indira Varma John Bradley-West Kit Harington Kristofer Hivju Lena Headey Liam Cunningham Maisie Williams Natalie Dormer Nikolaj Coster-Waldau Peter Dinklage Sophie Turner Stephen Dillane
Filmformat Widescreen (1.78:1)
Længdre 537
Region 2 (Europa)
Aldersgrænse Over 15
Udgave Nordisk udgave
Ekstra materiale
  • Anatomy of An Episode: Mother's Mercy
  • The Real History Behind Game of Thrones
  • A Day In The Life
  • New Characters / New Locations
  • Audio Commentaries: 12 Audio Commentaries with the Cast and the Crew
  • 4 Deleted Scenes
EAN 5051895400784
A

Anonym

for 5 år siden

underholdende, spændende, en god fortælling....Game of Thrones er helt klat et kig værd

A

Anonym

for 5 år siden

:) :) :)

A

Anonym

for 6 år siden

Har set sæson 5 og følger lidt serie mister det - som gjorde den var interesssant. Det virker som om der er for mange små historie igang uden rigtig gå i dyben. Historierne har bare ikke det tiltag eller charme. Synes faktisk denne sæson var småkedelig på mange punkter uden man rigtig kom videre i historien som man gerne ville. Den har mistet noget af sin " charme " og det der gjorde man bare skulle se den.

A

Anonym

for 6 år siden

Troede måske at jeg ville blive træt af Game of Thrones, men nej - den bliver bare ved med at overraske og være spændende ... Kan kun anbefale serien..

A

Anonym

for 6 år siden

Ligeså fantastisk og underholdende som alle de tidligere. det er så fængslende og dragende at jeg ikke kunne slippe den, før jeg havde set alle afsnit.