Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
Fy & Bi Collection Vol: 1
Fy & Bi Collection Vol: 1

1 / 2

Fy & Bi Collection Vol: 1

199 kr.
I Kantonnement Vore venner, Fyrtårnet og Bivognen bliver forelsket i den samme pige men får en indkaldelsesordre - de skal i kantonnement. På en stor gård i en af Nordsjællands skønneste egne genser vi den lille dame, som Fy og Bi forelskede sig i
  • Klassikere, Komedie
  • DVD
  • 1927
  • Nordisk udgave
Læs mere
I Kantonnement Vore venner, Fyrtårnet og Bivognen bliver forelsket i den samme pige men får en indkaldelsesordre - de skal i kantonnement. På en stor gård i en af Nordsjællands skønneste egne genser vi den lille dame, som Fy og Bi forelskede sig i ved stranden. Hun er under streng opsigt af sin tante, der hader mandfolk. Hele kompagniet rykker imidlertid ind på gården med fuld musik. Sognefogeden har haft det uheld, at to pyromaner er stukket af fra arresten, og hele kompagniet udkommanderes. Fy og Bi er uden at vide det faldet i snak med pyromanerne, men da de bliver klar over, hvem de er, fører de dem i triumf til obersten og bliver hyldet som helte.

Højt paa en kvist Fyrtårnet og Bivognen bor højt på en kvist i et gammelt hus, der rummer mange mærkelige mennesker. Der er fx en gammel spåkone, som har spået Bivognen, at han skal blive meget rig og gift med den unge pige, han er forelsket i, men en ond mand er i hans nærhed, og ham skal han først overvinde. Tiden går, og Bivognen tænker tit på den spådom, der tilsyneladende ikke går i opfyldelse. Men så en dag kommer en meddelelse fra Amerika til en sagfører i byen om at finde en mand, som er arving til en indvandret amerikaners efterladte rigdom. Og arvingen er - Bivognen!

Vester-Vov-Vov Historien foregår ved Vesterhavet, hvor fiskerne kæmper en hård kamp for det daglige brød. På kroen, ejet af Jens og hans kone, stifter vi bekendtskab med fiskeopkøberen Søren, der længe har haft et godt øje til kromandens datter, Birthe. Men Birthe kan slet ikke lide Søren, derimod synes hun bedre om den unge fisker, Tom. Fyrtårnet og Bivognen kommer til egnen og forsøger sig som fiskere. Til et bal på kroen bliver Fy og Bi aftenens balløver, hvilket i høj grad ærgrer Søren. Han overfalder i raseri den unge fisker, som Birthe er forelsket i, men Fy og Bi kommer ham til undsætning.

Hallo! Afrika forude! På havneknejpen Den Røde Kanin går bølgerne altid højt. En dag kommer de to lykkeriddere Fy & Bi forbi for at søge en tjans. Det lykkes ved et tilfælde, da en politirazzia sender hele personalet i spjældet. To kvinder fra det bedre borgerskab får kort efter den indskydelse at studere livet i det lavere borgerskab ved at aflægge knejpen et besøg. Et slagsmål opstår, og Fy og Bi bringer ridderligt de to kvinder i sikkerhed - tror de! Før de ved af det, havner alle fire om bord på en damper i nattemørket på vej mod nye eventyr og ukendte, farlige kyster.
Lyd Silent
Undertekster Dansk Finsk Norsk Svensk
Genre Klassikere Komedie
Formater DVD
Orginaltitel Fy & Bi Collection Vol: 1
Indspilningsår 1927
Skuespillere Carl Schenstrøm Harald Madsen
Filmformat 16:9 Widescreen
Længdre 390
Region 2 (Europa)
Aldersgrænse Tillatt for alle
Udgave Nordisk udgave
EAN 5709165247125
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser