Downton Abbey

Downton Abbey: The Weddings

  • Downton Abbey: The Weddings

    (DVD)

    I alle seks sæsoner har parene i Downtown Abbey underholdt os gennem både gode og svære tider – og frem for alt har vi delt både deres lykkeligste og mest følsomme øjeblikke. Denne hyldest-samling indeholder nogle af de mest romantiske og rørende bryllupsscener og episoder fra hele Downton Abbey-serien. Seriens kreative team, som har gjort disse historier levende for os, har...

    149 kr

Sæson 6 + The Finale

Alle sæsoner

 

Downton Abbey – anderledes, overraskende og spændende

Hvis ikke du kender Downton Abbey, så er det en populær britisk tv-dramaserie på seks sæsoner indtil videre. Den er skrevet af Julian Fellowes og produceret af Carnival Films. Selve serien udspiller sig i England, nærmere betegnet Yorkshire omkring første verdenskrig, og placeringen af slottet i serien var intet mindre end det smukke Highclere Castle. Hos CDON.COM har vi et stort fokus på at have et bredt og varieret udvalg af produkter, og Downton Abbey er uden tvivl med til at skabe noget variation fra de typiske amerikanske serier. Seriens medvirkende er ikke vitterligt kendte, hvorfor navne som Hugh Bonneville, Jessica Brown Findlay, Elisabeth McGovern, Laura Carmichael eller Jim Carter måske ikke siger dig det helt store – talentfulde, det er de dog!

Alt hvad den kan trække af Downton Abbey

Den britiske tv-dramaserie har vundet sig ind på mange, og handler om selve slottet Downton – ejet af Robert Crawley, som er spillet af Hugh Bonneville, og hans familie. Da Robert og hans kone, Cora, som er spillet af Elisabeth McGovern, er kommet godt op i årene, er de på udkig efter den rette arvtager til slottet. Desværre har de kun fået døtre, som ikke automatisk kan arve slottet. Jagten går derfor på den rette arvtager og ægtemand til deres ældste datter, Mary, som er spillet af Michelle Dockery. Denne jagt skal vise sig at være yderst vanskelig for familien Crawley, der møder op- og nedture samt masser af intriger og splid i deres jagt på bibeholde slottet i familiens eje. Serien er utrolig spændende, underholdende og ikke mindst fyldt med masser af drama, og man kan ikke undgå at blive suget fuldkommen ind i den.

Hele Downton Abbey serien samlet ét sted

Følg greven af Grantham og ejeren af Downton Abbey, Robert Crawley, hans kone, grevinden af Grantham, Cora Crawley, deres børn Mary, Edith og Sybil og resten af personerne i Downton Abbey i samtlige sæsoner.. Du finder alle sæsoner på CDON.COM, hvor du kan købe dem på både DVD og Blu-Ray, enkelte sæsoner separat eller hele seriens 52 afsnit over de seks sæsoner, i én samlet boks. Hvert afsnit varer 65 minutter og du må hellere sørge for at anskaffe dig hele serien, da den er virkelig tryllebindende. Man kan sige, at serien er ligesom en pose chips. Så snart du går i gang med ét afsnit vil det næste afsnit automatisk være en selvfølge – man kan jo heller ikke bare ”nøjes” med én chip, vel? Hos CDON.COM gør vi en dyd ud af at have noget til enhver smag, og prisen skal selvfølgelig også være skarp. Tag et kig forbi vores store sortiment, hvor du bl.a. kan bestille hele Downton Abbey direkte hjem til din dør, og nyde samtlige afsnit med hele familien – se, dét er da familie hygge på højt plan!