Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
De Nattergale - The Juleboks

1 / 1

De Nattergale - The Juleboks

(2 anmeldelser)
179 kr.

-10%

199 kr.
Indeholder alle afsnit fra The Julekalender, CWC Canal Wild Card og CWC World: The Julekalender: Indeholder afsnit 25, som aldrig før er blevet udgivet. Serien handler om de tre nisser Fritz, Hansi og Günther, som har fået til opgave at find
  • Komedie, Julefilm, Dansk film
  • DVD
  • 2013
  • Dansk udgave
Læs mere
Indeholder alle afsnit fra The Julekalender, CWC Canal Wild Card og CWC World:


The Julekalender:

Indeholder afsnit 25, som aldrig før er blevet udgivet.
Serien handler om de tre nisser Fritz, Hansi og Günther, som har fået til opgave at finde nøglen til 'the playdåse', der er trænger til at blive trukket op. Formår de ikke dette, vil overnissen Gammel Nok, hvis livskraft findes i denne spilledåse, udånde. De tre noget inkompetente nisser styrter med deres flyvemaskine ned på en mark tilhørende kartoffelavler Oluf Sand og dennes hustru Gertrud, som snart herefter får besøg af den meget mystiske og mærkelige Benny Jensen fra København. Benny er i virkeligheden ikke handelsrejsende men en nåsåer, en slags nisse-vampyr, som leder efter nissernes bog, som de tre nisser har. Finder han denne, kan han gøre skade på menneskenes samfund såsom at indføre skattetryk på 100%.


CWC Canal Wild Card:
Den lokale TV-station "Kanal firkanten" har vundet en konkurrence, som kulturministeren har udskrevet blandt alle lokal TV-stationer i Danmark, om et TV Wild Card, der giver TV-stationen rettighederne til at sende direkte fjernsyn hver dag i december måned til hele landet. De begynder derfor sendingen pr. 1. december under navnet "Canal Wild Card", som de forkorter "CWC".


CWC World:
Finn Nissen, Regner Worm, Børge Karpelund, Emil Peisler og alle de andre fra CWC er tilbage på skærmen. igen. Denne gang har de dog ikke vundet en konkurrence udskrevet af Kulturministeriet, men har selv opsendt deres egen sattelit, hvorigennem de hver aften i december, sender direkte fjernsyn ud til hele verden.
Lyd Dansk
Undertekster Dansk
Genre Komedie Julefilm Dansk film
Formater DVD
Orginaltitel The Juleboks
Indspilningsår 2013
Region 2 (Europa) 2 (Eurooppa)
Aldersgrænse Tilladt for børn
Udgave Dansk udgave
EAN 5709165504624
A

Anonym

for 6 år siden

Har købt den her, og det er den norske udgave... Selvom det er danskerne på billederne, og der står det er på dansk, så kommer den på norsk... Øv for en kedelig oplevelse... :(

A

Anonym

for 8 år siden

det bliver ikke bedre end det her.