Danske film

Danske film er gode film

Dansk filmhistorie fra fortid til nutid

Når du dykker ned i vældet af danske film, så havner du i en sand skattekiste af filmperler. Her hos CDON.COM finder du et stort udvalg af alle de bedste danske film, hvor du i ro og mag kan side foran computeren og udvælge netop dem du ønsker skal have en fast plads i hjemmet. Det kan godt være, at nogle syntes det var hyggeligt at gå ned i nærmeste videoforretning fredag eftermiddag og se sig omkring på de mange hylder med VHS-bånd - og så købe noget slik med hjem til weekendunderholdningen, men dels var der mange om buddet og kun få eksemplarer af hver film, og dels er det unægteligt nemmere at bestille sine foretrukne danske film hjemme fra stuen af. Hele familien kan være med til at vælge, og pludselig opdager I måske én eller flere film, som I helt havde glemt. Det kunne f.eks. være de gode, gamle Far til Fire film, som nu også fås på DVD hos CDON.COM. De senere år har også budt på mange store og prisbelønnede film af danske instruktører, og de bedste film af nyeste dato finder du naturligvis også her.

Her kan du vælge og vrage mellem danske film

En af de største danske films succeser er uden tvivl serien om Olsen Banden, som jo rent faktisk også blev en enorm succes i visse andre lande. Blandt nyere film og filminstruktører har især Lars von Trier og Susanne Bier gjort sig bemærket. Og så skal man ikke glemme vores store og internationalt berømte instruktør Bille August. Danske film har i de senere år ofte været med i kapløbet om de helt store priser på store filmfestivaler i Cannes og Berlin. Men det er ikke kun de danske film der imponerer, vi har nemlig også en lang række danske serier der har vundet stor popularitet såsom Matador, Krøniken, Forbrydelsen, Broen m.fl. – alt sammen tilgængeligt her hos CDON.COM

Danske film står ikke alene hos CDON.COM

Du finder naturligvis ikke kun danske film hos CDON.COM. Udvalget af udenlandske film er i sagens natur meget større, men du finder også mange andre varegrupper i Nordens største varehus - for eksempel musik, spil, elektronik, hvidevarer, telefoni og meget mere. Inden for bare filmgenren er der et utal af søgemuligheder. For eksempel hitlisten, hvor du kan finde den senere tids mest efterspurgte film, og her findes ligeledes en række underkategorier som action, thriller & gyser, julefilm, komedier, tegnefilm, dokumentarfilm, dramaer og meget mere. Nyheder er en anden kategori, som indeholder de seneste nyheder, som navnet antyder, sammen med også kommende film - dvs. film, som er så nye, at de endnu ikke er frigivet til salg på DVD. Udvalget rummer også bokssæt med komplette samlinger af film som Harry Potter 1 - 7 eller også udenlandske serier som en komplet samling af de skøre Mr. Bean-serier. Endelig findes der også andre formater end DVD. Ønsker du f.eks. Blu-Ray eller 3D Blu-ray istedet, så er det intet problem. Hos CDON.COM favner vi bredt.