Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Batman Collection 1-4 (Blu-ray) (4 disc)

Blu-ray

149 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    Fra 2 arbejdsdag
  • Sælges og sendes af CDON

Overvåg prisen på produktet

  • Action, Thriller, Boks, DC Comics
  • Blu-ray
  • 2013
  • Nordisk udgave
Batman

Gotham City har fået en beskytter, Batman. En nattens ridder der iklædt sort læderrustning og bevæbnet med højteknologisk isenkram spreder skræk og rædel i byens underverden. Men Gotham City har også fået en superskurk, Jokeren. En stjernepsykopatisk mesterforbryder med en syg sans for humor, der samler byens kriminelle til det endelig slag mod lov og orden i almindelighed og Batman i særdeleshed.

Batman Returns

Den skrupelløse forretningsmand Max Schreck slår sig sammen med den mildest taget mærkelig superskurk Pingvinen. Målet er at overtage styringen med Gotham City. Imellem dem og succes står superhelten Batman, der straks tager kampen op mod de to skurke. Samtidig melder en ny excentrisk personage sig på scenen: Catwoman, og så er der virkelig lagt op til ballade.Batman Forever

Gotham City hjemsøges af to skurke. Den ene er Two-face (Tommy Lee Jones). Han har fået sit ansigt ødelagt af syre og har svoret hævn over Batman. Den anden skurk er den gale videnskabsmand Edward Nygma (Jim Carrey) - kaldet Gækkeren. Han har opfundet en boks, der kan sende tv-signaler direkte ind i folks hjerner. De to allierer sig for at bekæmpe Batman (Val Kilmer). Men heldigvis får han hjælp fra den forældreløse luftakrobat Robin (Chris O'Donnell). Samtidig plages Batmans alter ego Bruce Wayne af personlige problemer og smertefulde minder. For at få hjælp opsøger han den smukke psykolog dr. Chase Meridian (Nicole Kidman).

Batman & Robin

Batman og Robin får hjælp af en tredje kappeklædt korsfarer, butleren Alfreds niece Barbara Wilson alias Batgirl i kampen mod den iskolde superskurk Mr. Freeze og den giftige Poison Ivy.
Format:
Dolby Digital 5.1
Lyd:
Engelsk
Undertekster:
Dansk
Finsk
Norsk
Svensk
Genre:
Action
Thriller
Boks
DC Comics
Formater:
Blu-ray
Orginaltitel:
Batman Collection 1-4
Indspilningsår:
2013
Skuespillere :
Alicia Silverstone
Arnold Schwarzenegger
Chris O´Donnell
Danny DeVito
George Clooney
Jack Nicholson
Jim Carrey
Kim Basinger
Michael Keaton
Michelle Pfeiffer
Nicole Kidman
Tommy Lee Jones
Uma Thurman
Val Kilmer
Filmformat:
Widescreen (1.85:1)
Længdre:
428
Region:
2 (Europa)
Aldersgrænse:
Over 11
Udgave:
Nordisk udgave
EAN:
5051895239537

4.5

baseret på 15 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (10)

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .