Frost film og legetøj - Se det store udvalg hos CDON.COM

Frost Frost
FILM
Læs mere
LEGETØJ OG DRESS UP
Læs mere
HJEM OG INDRETNING
Læs mere
TØJ, TASKER OG SKO
Læs mere

Musik

Frost er et kæmpehit

"Lad det skeeeee, lad det skeee.....", synger småpiger overalt i landets børnehaver og fritidsinstitutioner. Ja, hvor som helst børn er sammen, bliver der sunget det enormt populære soundtrack til Disney's største hit i nyere tid, tegnefilmen Frost. Historien om søstrene Elsa og Anna hitter stadig endnu, selvom den har nogle år på bagen. De to pigeskæbner, der skal så grueligt meget igennem for atter at kunne være tætte og nyde livet sammen, appellerer til alle piger i alle aldre verden over. Alt kan fås med Frost-tema og Frost-print, og pigerne vil bare have flere Frost film. De er da også charmerende, de to heltinder - den sammenbidte, stædige enspænder, Elsa, og den kærlige, insisterende Anna. Elsa i Frost er forresten er opfundet som en udvikling af vores egen H.C. Andersens, Snedronningen, og på den måde kan vi som forældre også få sneget lidt mere klassisk historiefortælling ind i de små poder, når de danser rundt i deres Frost kjole. Hos CDON finder du Frost til ungerne.

Alt fås med Frost

CDON er Nordens største varehus på nettet - og det siger ikke så lidt. I vores kolossale varelager kan du finde et fantastisk antal af ting og sager, legetøj, film, bøger, tøj, sengetøj og meget andet med Frost tema. Navnlig Frost legetøj er et must-have for småpiger, så kast et nærmere blik på alt det, de fleste piger ville dø for at få fingrene i. Dukker er nok det første, du kommer til at tænke på - hvis du allerede har købt selve filmen på DVD eller BluRay, naturligvis. Og jo - CDON har en masse forskellige frost dukker - både med og uden lyd, i bamseblød kvalitet til at putte med, som udklædningsdukker, påklædningsdukker, sminkedukker og store og små. Der er nok at vælge i mellem, og de giver timevis af leg på pigeværelset. Har du også overvejet et keyboard med de elskede figurer fra filmen? Eller hvad med et skønt sæt sengetøj? Penalhus? Der kan virkelig gøres fund her hos CDON, hvis det er Frost legetøj, du leder efter.

Frost legetøj er lykken

Når man er barn, ser man filmenes universer med andre øjne, end når man er voksen. Karaktererne på skærmen synker ligesom dybere ind i et uskyldigt barns hjerte - navnlig, hvis det er figurer, som barnet på en eller anden måde kan identificere sig med. At se en tegnefilmsfigur, som man bare sådan forstår, og som er lidt ligesom en selv - det har mange mennesker prøvet. Den generation, der vokser op med Frost figurerne, de får et særligt nært forhold til Elsa og Anna, til Svend og Olaf. Frost er hitliste legetøj, som stadig er populært nu 2 år efter premieren, fordi børn stadig føler sig tæt knyttet til figurerne i filmen. Det tætte forhold gør, at børnene gennem deres leg med figurerne finder ud af, hvem de selv er. CDON gør det nemt for dig at finde lækkert hitliste legetøj rettet mod familie & børn, så du kan støtte op om dine børns leg. Vi ved, hvad dine børn gerne vil have, for vi har støvsuget markedet for at få de gode sager på hylderne i Nordens største varehus. Parat til, at du klikker forbi hos CDON.