Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

wolfcraft fliseskærer TC 670 Expert 5555000

Fri fragt
wolfcraft fliseskærer TC 670 Expert 5555000
wolfcraft fliseskærer TC 670 Expert 5555000
wolfcraft fliseskærer TC 670 Expert 5555000
wolfcraft fliseskærer TC 670 Expert 5555000
wolfcraft fliseskærer TC 670 Expert 5555000
wolfcraft fliseskærer TC 670 Expert 5555000
wolfcraft fliseskærer TC 670 Expert 5555000
wolfcraft fliseskærer TC 670 Expert 5555000
1796 kr.
 • Lagerstatus: Findes i lager
  Forventet leveringstid Hurtig levering
  2-3 Arbejdsdage
  Fri fragt
 • Sælges og sendes af VidaXL Europe

Overvåg prisen på produktet

Denne fliseskærer TC 670 Expert fra wolfcraft har indarbejdet en innovativ skæreteknologi for at sikre perfekt skæreresultat. Bundpladen af aluminium er meget stabil og stiv. Skærehjulet med en diameter på 20 mm og 5 mm bredde er fremstillet af wolframcarbid og tin. Skærelængden er 67 cm og flisetykkelsen er 4-14 mm. Et perfekt skæreresultat opnås i tre trin: juster flisetykkelsen og overfladetryk; lav et jævnt, kontinuerlig snit og knæk flisen uden større besvær. Dette værktøj kræver lav vedligeholdelse og er meget præcist, takket være sine kuglelejer og de C-formede DIN-skinner, såvel som den særlige vejledning til diagonal skæring. Dette værktøj er velegnet til både højre- og venstrehåndede personer. Pakken inkluderer en styreskinne med vinkelvejledning for gentagne og diagonale snit, og 2 materialestøtter, der kan fastgøres til bundpladen.
 • Materiale: Hærdet stål
 • Mål: 101,5 x 30,5 x 53 cm (L x B x H)
 • Perfekt resultat i tre trin: Juster flisetykkelse og overfladetryk; lav et jævnt, kontinuerligt snit; knæk flisen uden større besvær
 • Lav vedligeholdelse og præcis vejledning takket være kuglelejer og C-formede DIN-skinner
 • Særlig vejledning til diagonal skæring
 • Stabil og stiv bundplade af aluminium
 • Frit udsyn til skæreprocessen
 • Egnet til højre- og venstrehåndet brug
 • Skærehjul lavet af wolframcarbid og tin, med en diameter på 20 mm, skæredybde 5 mm
 • Skærelængde: 67 cm
 • Flisetykkelse: 4-14 mm
 • Pakken inkluderer 1 x styreskinne med vinkelguide, for gentagne og diagonale snit, 2 x materialestøtte, der kan fastgøres til bundpladen
 • SKU:408134
 • EAN:4006885555501

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Leveringsomkostninger og tidskalaer varierer afhængigt af leveringsadressen og den type produkt, du ønsker at modtage. For yderligere information, se venligst vores Leveringsinformationer. Vi bestræber os på, at opfylde de leveringstidspunktene vi lover, men på grund af uforudsete forhold, er forsinkelser uundgåelige. Vi tar ikke ansvar for eventuelle forsinkelser eller manglende levering indenfor de estimerede tidsrammer, hvis det er helt eller delvist forårsaget af omstændigheder, der ligger udenfor vores kontrol. Hvis det er ingen til rådighed på din bolig eller leveringsadresse der kan acceptere ordren, vil en note blive afleveret, hvor du bliver informeret om den aktuelle placering af din ordre, som kan være hos din nabo. Alternativt kan din ordre blive returneret til en af luftfartsselskabets depoter, og noten vil derved informere dig om hvordan du kan hente din ordre. Desværre leverer vi i øjeblikket ikke til de danske øer. Hvis du bor i et tyndt befolket område, kan din ordre blive overdraget til et lokalt leveringsfirma. I øjeblikket vi leverer vi ikke til følgende øer: Bornholm, Sejerø, Fanø, Fur, Samsø, Anholt, Læsø, Ærøskøbing, Grønland og Færøerne. Risikoen for skader eller tab af produkterne forbliver vores ansvar, indtil den dato hvor produktet overgår til dig (ved betaling), eller den dato hvor den første levering bliver forsøgt. Leverings refunderinger kan kun foretages i overensstemmelse med dine juridiske rettigheder i henhold til Forbrugerbeskyttelse eller anden gældende lovgivning.

Garantivilkår

Vi garanterer, at alle produktene købt fra os på vores hjemmeside, vil være i overensstemmelse på alle væsentlige punkter med specifikationerne i kontrakten, vil være af tilfredsstillende kvalitet, og vil være egnet til alle de formål, som varer af denne art er, fra datoen på kvitteringen og til de følgende to år. Garantien dækker skader, der kan opstå under forsendelse, samt skader som følge af normal brug af et produkt. Vi vil, afhængigt af skaden, tilbyde dig reservedele, et nyt produkt eller refundering. Hvis dit købte produkt er beskadiget, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Denne garanti eksisterer ved siden af andre love og regler, der gælder for dig som kunde. Dine rettigheder i henhold til denne garanti blive ugyldig, hvis en anden end fabrikanten eller enhver reparation, som ikke er udpeget af os, modificerer produktet.

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .