Tilbage til toppen
Dagens deals

Se alle produkter

Vindmølle - Windmill Generator - Wind Murbine Generator - Vindenergi - Vindmølle - 1000 W - Inkl. MPPT -controller

1 / 1

Vindmølle - Windmill Generator - Wind Murbine Generator - Vindenergi - Vindmølle - 1000 W - Inkl. MPPT -controller

5.974 kr.
Vil du generere strøm på en brugervenlig og enkel måde? På trods af sin lille størrelse fanger denne kompakte vindmølle en masse vind og konverterer den straks til energi. Vindmøllen er udstyret med en kraftig mikroprocessor til effektiv reguleri
Læs mere

Vil du generere strøm på en brugervenlig og enkel måde? På trods af sin lille størrelse fanger denne kompakte vindmølle en masse vind og konverterer den straks til energi. Vindmøllen er udstyret med en kraftig mikroprocessor til effektiv regulering af spænding og elektricitet. Vindmøllen er meget let at installere og straks klar til brug. Turbinen har også en sikker og effektiv effekt takket være den aerodynamiske form af knivene.nbsp;

nbsp;

Aerodynamisk form: NBSP; Takket være de 3 aerodynamiske ark, vindmøllevindmøllen på en effektiv måde, hvor vinden også kommer fra. Den intelligente vindmølle tilpasser sig automatisk til vinden. Dette gør dig næsten ikke at bekymre dig om vindmøllen!


grøn energi: nbsp; Du kan bruge vindmøllen til at fremstille grønne omgivelser på en bæredygtig måde at generere energi på. For eksempel kan du opbevare denne energi i et batteri eller bruge den direkte på stedet.


med MPPT -controller: NBSP; Vindmøllen leveres med MPPT -controller. Som et resultat konverteres strømmen på en sådan måde, at den medfølgende elektriske strøm giver en maksimal spænding.


Let at installere: NBSP; Vindmøllen leveres med en klar manual. Dette gør vindmøllen meget let at installere.


Specifikationer:


  • Materiale: nylonfiber
  • Strøm: 1000 W
  • Startvindhastighed: 2 m/s
  • Maksimal vindhastighed: 50 m/s
  • Kontrolsystem: Elektromagnetisk

nbsp;

indholdspakke:

  • 1 x vindmølle
  • 1 x Manual

Identifikation

EAN 6095643155112
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser