Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

ALU-svejser - TIG AC/DC - 200 A - digital - MMA - impulsfunktion
ALU-svejser - TIG AC/DC - 200 A - digital - MMA - impulsfunktion
ALU-svejser - TIG AC/DC - 200 A - digital - MMA - impulsfunktion
ALU-svejser - TIG AC/DC - 200 A - digital - MMA - impulsfunktion
ALU-svejser - TIG AC/DC - 200 A - digital - MMA - impulsfunktion

1 / 5

ALU-svejser - TIG AC/DC - 200 A - digital - MMA - impulsfunktion

5.499 kr.
Aluminiumssvejser med AC/DC til TIG og elektrodesvejsning Med den digitale alu-svejser S-ALU 200 fra Stamos Power² er tigsvejsning med jævnstrøm (DC) og vekselstrøm (AC) nemmere end nogensinde. På det overskuelige kontrolpanel kan du indstille al
 • TIG AC/DC, MMA AC/DC
 • 200 A / 230 V
 • LED / IGBT
 • Pulsfunktion / 2/4-takt
 • Hot Start, Arc Force, Anti-Stick
Læs mere

Aluminiumssvejser med AC/DC til TIG og elektrodesvejsning

Med den digitale alu-svejser S-ALU 200 fra Stamos Power² er tigsvejsning med jævnstrøm (DC) og vekselstrøm (AC) nemmere end nogensinde. På det overskuelige kontrolpanel kan du indstille alle parametre og værdier med høj præcision. Med den moderne IGBT-inverter er det legende let at skifte mellem de forskellige svejsemetoder TIG DC, TIG AC og MMA. Hermed kan man arbejde i de fleste metaller og under forskellige betingelser med op til 200 A.


 • Kraftigt svejseværk til TIG og MMA-svejsning med op til 200 A
 • Ideel til alu-svejsning takket være TIG AC og impulsfunktionen
 • Flere svejsemetoder: TIG AC/DC, MMA AC/DC
 • Moderne IGBT-teknologi med 2T/4T-funktion og højfrekvenstænding
 • Overskueligt digitalt kontrolpanel med drejeknap og LED-display


Impulsfunktionen og AC - perfekte til at svejse aluminium

Kontrolpanelet er enkelt og overskueligt. Både knapperne til at vælge funktioner og drejeknappen kan betjenes selv iført svejsehandsker. I den enkle menustruktur kan man indstille parametre som impulsfrekvens, gasefterstrømningstid og svejsestrøm. Alle de valgte parametre kan aflæses på LED-displayet.

På denne svejsemaskine har du mulighed for AC-DC TIG-svejsning så du alt efter metaltypen kan skifte mellem veksel- og jævnstrøm. Vekselstrøm (AC) er egnet til forarbejdning af letmetaller som aluminium og titan. Vekselstrøm (DC) er bedre til mere robuste metaller som stål, rustfrit stål, kobber og messing.

Til TIG-svejsning kan du tilvælge impulsfunktionen på kontrolpanelet. Denne funktion er særligt velegnet til præcis aluminium-svejsning i tynde plader. Selv under svære betingelser kan lysbuen stabiliseres da impulsfrekvensen kan reguleres op til 200 Hz. For ensartede svejseresultater og pænere sammensvejsninger ved en højere frekvens, f.eks. anodiserede aluminiumsplader, kan AC-vekselstrømsfrekvensen indstilles mellem 0,5 og 200 Hz.

Den moderne IGBT-inverter imponerer med en præcis omsætning af de valgte svejseparametre og giver derfor pænere sammensvejsninger. Derudover understøtter den et nemmere skifte mellem TIG-svejsefunktionerne, mellem DC- og AC-modus og skiftet mellem 2- og 4-takt. Lysbuen til svejsning tændes med den anerkendte højfrekvenstænding (HF).

MMA - elektrodesvejsning uden brug af gas

Der er ikke behov for gas til MMA (manuel elektrodesvejsning), som derfor også kan udføres i det fri, selv under kraftige vindforhold. Svejseapparatet genererer en meget stabil strømstyrke med DC og AC, og spændingen holdes sikkert. Der opnås derfor meget fine svejseresultater ved en række forskellige metaller.

Den automatiske hot-start-funktion sikrer fra starten af elektrodesvejsningen en midlertidigt forhøjet svejsestrøm. Ved hjælp af denne ”varme start” opvarmes sammensvejsningen optimalt fra starttidspunktet, så elektroden ikke sætter sig fast, og der fra begyndelsen svejses stabilt og rent.

Til optimering af svejseresultatet er apparatet udstyret med funktionerne arc-force og anti-stick. Ved hjælp af arc-force kan lysbuen indstilles så den passer til arbejdsmaterialet og den ønskede tykkelse af sammensvejsningen. Anti-stick-funktionen slår svejsestrømmen fra for derved at forhindre at elektroden overopheder, og klæber sammen med arbejdsmaterialet. Takket være alle disse egenskaber er svejseapparatet et alsidigt værktøj til metalforarbejdning, reparationer og renoveringer.

MMA-klemmen griber fat om selv store elektroder med en diameter på op til 5 mm. Med MMA-svejsemetoden svejser maskinen materialer som stål, jern, støbejern, nikkel eller kobber. Med svejsemaskinen kan man udføre professionel installation og vedligeholdelse af gelændere, trapper, porte og døre, beholdere eller anlæg af metal.

Ventilatorafkølingen og overophedningsbeskyttelsen sørger for en permanent funktionssikkerhed og produktes lange levetid. Et bærehåndtag på det solide metalkabinet letter transporten. De medfølgende slanger og kabler med en længde på 3 til 4 m sørger for en god bevægelsesfrihed i svejsearbejdet.

Hurtige fakta

 • TIG AC/DC, MMA AC/DC
 • 200 A / 230 V
 • LED / IGBT
 • Pulsfunktion / 2/4-takt
 • Hot Start, Arc Force, Anti-Stick

Identifikation

EAN 4062859007803
Producentens artikelnummer S-ALU 200
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser