Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Omron elektronisk skridttæller Walking Style IV blå OMR-HJ-325-EB

Fri fragt
Omron elektronisk skridttæller Walking Style IV blå OMR-HJ-325-EB
Omron elektronisk skridttæller Walking Style IV blå OMR-HJ-325-EB
407 kr.
 • Lagerstatus: Findes i lager
  Forventet leveringstid Hurtig levering
  3-5 Arbejdsdage
  Fri fragt
 • Sælges og sendes af VidaXL Europe

Overvåg prisen på produktet

Denne elektroniske Walking Style IV-skridttæller fra Omron er en letanvendelig, nøjagtig aktivitetsovervågningsenhed, som tæller hvert skridt, du tager, ved at registrere dine hoftebevægelser. Den kan bæres hvor som helst på kroppen, på hoften eller i en rygsæk, eller den kan bæres i din jakke- eller bukselomme. Denne skridttæller tæller den tilbagelagte afstand, og den viser skridtene og de forbrændte kalorier, så du ved helt præcist, hvor meget du har bevæget dig i løbet af dagen. Denne elektroniske skridttæller har forskellige aktivitetstilstande, da den opbevarer skridtantallet, afstanden, de forbrændte kalorier, de aerobiske skridt indenfor en bestemt periode eller session.
 • Farve: Blå
 • Materiale: Plast
 • Mål: 5,7 x 4,2 x 1,3 cm (L x B x T)
 • 3D-fortolkning af skridtrelaterede bevægelser for at undgå ukorrekte aflæsninger
 • Tilstande: Antal skridt, afstand, forbrændte kalorier, aerobiske skridt (indenfor en bestemt periode eller session)
 • Viser tilbagelagte skridt og afstand på 24 timer
 • Kan bæres på hoften eller i en rygsæk eller bæres i jakke- eller bukselommen
 • Aerobic-tilstand (mere end 60 skridt per minut i mindst 10 minutter)
 • Syv-dags-hukommelse
 • Med urfunktion
 • Fastgørelsessnor medfølger
 • Tilbehør inkluderer: 1 x CR2032-batteri
 • SKU:419299
 • EAN:4015672109032

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Leveringsomkostninger og tidskalaer varierer afhængigt af leveringsadressen og den type produkt, du ønsker at modtage. For yderligere information, se venligst vores Leveringsinformationer. Vi bestræber os på, at opfylde de leveringstidspunktene vi lover, men på grund af uforudsete forhold, er forsinkelser uundgåelige. Vi tar ikke ansvar for eventuelle forsinkelser eller manglende levering indenfor de estimerede tidsrammer, hvis det er helt eller delvist forårsaget af omstændigheder, der ligger udenfor vores kontrol. Hvis det er ingen til rådighed på din bolig eller leveringsadresse der kan acceptere ordren, vil en note blive afleveret, hvor du bliver informeret om den aktuelle placering af din ordre, som kan være hos din nabo. Alternativt kan din ordre blive returneret til en af luftfartsselskabets depoter, og noten vil derved informere dig om hvordan du kan hente din ordre. Desværre leverer vi i øjeblikket ikke til de danske øer. Hvis du bor i et tyndt befolket område, kan din ordre blive overdraget til et lokalt leveringsfirma. I øjeblikket vi leverer vi ikke til følgende øer: Bornholm, Sejerø, Fanø, Fur, Samsø, Anholt, Læsø, Ærøskøbing, Grønland og Færøerne. Risikoen for skader eller tab af produkterne forbliver vores ansvar, indtil den dato hvor produktet overgår til dig (ved betaling), eller den dato hvor den første levering bliver forsøgt. Leverings refunderinger kan kun foretages i overensstemmelse med dine juridiske rettigheder i henhold til Forbrugerbeskyttelse eller anden gældende lovgivning.

Garantivilkår

Vi garanterer, at alle produktene købt fra os på vores hjemmeside, vil være i overensstemmelse på alle væsentlige punkter med specifikationerne i kontrakten, vil være af tilfredsstillende kvalitet, og vil være egnet til alle de formål, som varer af denne art er, fra datoen på kvitteringen og til de følgende to år. Garantien dækker skader, der kan opstå under forsendelse, samt skader som følge af normal brug af et produkt. Vi vil, afhængigt af skaden, tilbyde dig reservedele, et nyt produkt eller refundering. Hvis dit købte produkt er beskadiget, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Denne garanti eksisterer ved siden af andre love og regler, der gælder for dig som kunde. Dine rettigheder i henhold til denne garanti blive ugyldig, hvis en anden end fabrikanten eller enhver reparation, som ikke er udpeget af os, modificerer produktet.

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.