Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Makita MAKBLADE B-32524 Blad til rundsav i hårdtmetal  260 x 30 x 1.8 mm Antal tænder (per tomme): 60 1 stk
Makita MAKBLADE B-32524 Blad til rundsav i hårdtmetal  260 x 30 x 1.8 mm Antal tænder (per tomme): 60 1 stk

1 / 2

Makita MAKBLADE B-32524 Blad til rundsav i hårdtmetal 260 x 30 x 1.8 mm Antal tænder (per tomme): 60 1 stk

690 kr.
Rek pris. 690,01 kr.
Til kap- og geringssave. Den Makblade plus savklinger til kap- og geringssave er baseret på en enestående teknologi. Udviklet for at sikre en dæmpet og støjsvag drift. En næsten ikke vibrierendes savklinge muliggør en præcis snitføring og reducerer e
Læs mere
Til kap- og geringssave. Den Makblade plus savklinger til kap- og geringssave er baseret på en enestående teknologi. Udviklet for at sikre en dæmpet og støjsvag drift. En næsten ikke vibrierendes savklinge muliggør en præcis snitføring og reducerer en bøjning af savklingen. Den HM bestykkede tænder har derved en betydelig længere levetid. Fine snit: Der anvendes en speciel grundlæggende krop muliggør en meget smal savklinge og derved meget fine snit..vibrationssvag: vibrationsdæmpning ved en kunstharpiks opfyldning i et et laserskåret kærv. Reibungsarm: en særlig belægning reducerer friktion og giver en ensartet fremføring og beskytter mod korrosion.

OBS! Denne produktbeskrivelse er endnu ikke blevet oversat til dansk af vores oversættere. Derfor er teksten maskineoversat fra den tyske originaltekst.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .