Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Lay Z Spa Flydende LED-Lampe

1 / 1

Lay Z Spa Flydende LED-Lampe

299 kr.
Skal du og din kæreste have en rigtig hyggeaften i poolen? Nu kan I gøre det endnu mere hyggeligt med denne spa-lampe! Den vil give jer et herligt beroligende lys, når I har jeres hyggelige aften. Denne spa-lampe med LED er forsynet med 4 lysdioder i
Læs mere
Skal du og din kæreste have en rigtig hyggeaften i poolen? Nu kan I gøre det endnu mere hyggeligt med denne spa-lampe! Den vil give jer et herligt beroligende lys, når I har jeres hyggelige aften. Denne spa-lampe med LED er forsynet med 4 lysdioder i farverne rød, gul, blå og grøn, som skinner let, men samtidig helt perfekt. Et yderligere plus er, at du slet ikke skal bekymre dig. Den slukker nemlig automatisk efter en time og er helt vandtæt.

Denne spa-lampe lever virkelig op til sit navn, og den kan anvendes mange gange. Den lyser i flere forskellige farver, er vandtæt og har automatisk sluk-funktion. Du skal blot tænde lampen, lægge den ned i poolen, og så kan du ellers fokusere på de hyggelige stunder.

Fakta om Lay Z Spa Flydende LED-Lampe:
  • Vandtæt.
  • Flerfarvet.
  • Der medfølger IKKE batterier (3 x AA-batterier).
  • Bør holdes uden for børns rækkevidde (under 3 år).
  • Slukker selv efter 60 minutter.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .