Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
KETER - KIT VÆRKTØJSKASSE PÅ HJUL
KETER - KIT VÆRKTØJSKASSE PÅ HJUL
KETER - KIT VÆRKTØJSKASSE PÅ HJUL
KETER - KIT VÆRKTØJSKASSE PÅ HJUL
KETER - KIT VÆRKTØJSKASSE PÅ HJUL
KETER - KIT VÆRKTØJSKASSE PÅ HJUL
KETER - KIT VÆRKTØJSKASSE PÅ HJUL
KETER - KIT VÆRKTØJSKASSE PÅ HJUL

1 / 8

KETER - KIT VÆRKTØJSKASSE PÅ HJUL

1.212 kr.
Værktøjskasse på hjul Er der plads i hjemmeværkstedet? Har du brug for en beholder til Guldhånden, hvor du nemt og behageligt kan transportere dine værktøjer, skruer og dele? Det er fantastisk - bogstaveligt og billedligt. Vores rummelige sæ
Læs mere

Værktøjskasse på hjul


Er der plads i hjemmeværkstedet? Har du brug for en beholder til Guldhånden, hvor du nemt og behageligt kan transportere dine værktøjer, skruer og dele? Det er fantastisk - bogstaveligt og billedligt.


Vores rummelige sæt værktøjskasser på hjul giver dig mulighed for nemt og stramt at opbevare det nødvendige tilbehør og transportere dem til byggepladsen. Tjek tilbuddet og nå en solid boks, takket være, som du vil gennemføre dine ambitiøse planer hurtigere!


En holdbar værktøjskasse - hvad har du brug for tyk plast til?

Hvad med en ultrasolid kasse lavet af ubrydelige materialer? Vores holdbare plast værktøjskasse er modstandsdygtig over for ridser, fugt og støv.


Så selv efter mange års transport på byggepladser, værksteder eller stilladser, vil det bevare sin upåklagelig udseende. Det vil ikke forsvare sig selv, når de transporterer i en bus eller bagagerum. Tykt materiale vil ikke blive punkteret under tryk af skarpe værktøjer, så du behøver ikke at købe en ny kasse på et øjeblik.


Lukning med garanteret tæthed

Hvad vil du vinde? En praktisk boks, hvis funktionalitet du vil sætte pris på fra første brug. Metalhængsler giver dig mulighed for sikkert at lukke de nødvendige værktøjer og elementer.


Takket være dette åbnes kassen ikke ved pludselig kørsel eller hurtig transport. Derudover giver det komfortable teleskophåndtag dig mulighed for at transportere kassen uden at bøje. I det rummelige interiør kan du få alle de nødvendige værktøjer - og have dem ved hånden!


Om sommeren eller om efteråret? Værktøjskasse til enhver tid

Vores værktøjskasse har en resistent pakning, der beskytter indholdet af værktøjskassen tæt - uanset vejret. Således kan du arbejde under alle forhold, selv i det sene efterår eller tidlige forår, fordi regn eller frost i vores kasse ikke er forfærdeligt.


Det holdbare låg beskytter effektivt dine værktøjer mod fugt, insekter og støv. Takket være dette ser brystet stadig ud som nyt efter mange år!


Tilbyd værktøjskasse

Få kendskab til vores tilbud og nå en heftig kasse med garanti for et veludført stykke arbejde!


Du finder forskellige modulbokse hos os - stable dem oven på hinanden og udstyre dit værksted med praktiske kasser, der letter dit arbejde!


Hovedtrækkene:


En solid struktur, der garanterer mange års brug under barske forhold

Modulsystem, der giver dig mulighed for at oprette forskellige konfigurationer - værktøjskasser tillader tilslutning med en lås af høj kvalitet

En modstandsdygtig forsegling sikrer, at indholdet af kasserne beskyttes uanset vejret

Metal låse og hængsler

Centralt håndtag

Gummihjul på lager

Metal låse til at sikre indholdet

Materiale: polypropylen

Produkthøjde: 70,5 cm

Produktlængde: 56 cm

Produktbredde: 37 cm


0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser