Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Juletræ rutet mønster-kid, s frokost køletasker
Juletræ rutet mønster-kid, s frokost køletasker
Juletræ rutet mønster-kid, s frokost køletasker

1 / 3

Juletræ rutet mønster-kid, s frokost køletasker

369,37 kr.

-23%

Rek pris. 480,19 kr.
Holdbart materiale Denne isolerede madpose er lavet af tåre- og vandafvisende stof af høj kvalitet, kraftige metal lynlåse og forstærket af barstifter ved store belastningspunkter giver langvarig holdbarhed mod daglige aktiviteter. Tætheds- og varmei
  • Lunch Boxes & Totes
Læs mere
Holdbart materiale Denne isolerede madpose er lavet af tåre- og vandafvisende stof af høj kvalitet, kraftige metal lynlåse og forstærket af barstifter ved store belastningspunkter giver langvarig holdbarhed mod daglige aktiviteter.

Tætheds- og varmeisolering Udstyret med miljøvenlig vandtæt polyesterforing, som er blød, lækagesikker og nem at rengøre. Polstret med EPE-skum holder din mad kold eller varm for at sikre, at du nyder din friske mad og drikke hvor som helst.

Større kapacitet EasyFun-madkasser har en stor kapacitet. Kassestørrelsen er 3,1 ”(H) x 9,8” (B) x 7,9 ”(L). Nok til at passe til et måltid. Det har også en sidelomme til opbevaring af små ting som en paraply, vandflaske og drikkevarer.

Tankevækkende Desig Easyfun isoleret frokosttaske har et stærkt håndtag, der er stærkt syet til madposen og ikke let rives, og det sikrer også en behagelig bæring. Dobbelt lynlås design, gør det praktisk at åbne og lukke.

Praktisk og bærbar En aftagelig og justerbar skulderrem gør det let at bære i hånden eller i høj grad bundet til din rygsæk eller sammen med en dokumentmappe. Moderne og let design (kun vejer 8,3 ounce) er praktisk at bruge som din madpakke, køletaske, picnicpose, diverse taske eller indkøbspose.

En god gave Denne frokosttaske er let og sammenfoldelig, let at bære. Polstret blødt håndtag, slidstærk glat lynlås. Det er en god gave til dine venner eller familiemedlemmer.
Alsidighed Denne madpakke kan også bruges som en isoleret køletaske til picnic, strand, camping, rejser osv.
Bemærk: Vi leverer fra udlandet, uden for Danmark, gratis og med live forsendelsessporing.
Tillad venligst 25-38 dage til levering.
Vi giver en 100% pengegaranti på vores produkter.

Hurtige fakta

  • Lunch Boxes & Totes
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .