Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Irwin Vise-grip Låsetænger med hurtig Release Sæt 2 stk 10WR, 6LN T77T

Fri fragt
Irwin Vise-grip Låsetænger med hurtig Release Sæt 2 stk 10WR, 6LN T77T
Irwin Vise-grip Låsetænger med hurtig Release Sæt 2 stk 10WR, 6LN T77T
301 kr.
 • Forventet leveringstid Hurtig levering
  3-5 Arbejdsdage
  Fri fragt
 • Sælges og sendes af VidaXL Europe

Overvåg prisen på produktet

Dette vise-grip twin pack Låsetænger sæt fra Irwin er sammensat af to låsetænger (10WR og 6NL). De 10WR låsetænger med buede kæber, giver mulighed for maksimal kontakt på arbejdsemner i alle former, herunder runde rør, firkanter, eller hex bolte. De 6NL låsetænger med deres lange tilspidset næse, er perfekte til finere arbejde, snævre rum, elektronik og fastspænding af små dele. Begge tænger har en selvstændig energigivende underkæbe, der har tre gange mere gribende kraft. Takket være det høj kvalitets legeret stål, som er blevet varmebehandlet, er tangen dobbelt så holdbar. ProTouch grebet forbedre kontrollen og håndterings komfort og mindsker træthed. Sekskantnøgle justeringsskruen strammer materialer tættere sammen og giver også kontrolleret frigivelse. De har også indbygget bidetang. Skulle du være på udkig efter kun ét sæt af tænger, er de begge også separat tilgængelige i vores webshop (sku: 405.754, 405.772).
 • Inklusiv 2 x låsetænger (10WR og 6NL)
 • 10WR: Længde: 250 mm, kapacitet: 48 mm
 • 6NL: Længde: 150 mm, kapacitet: 51mm
 • Materiale: Varmebehandlet legeret stål
 • Med indbyggede bidetang
 • Unik, buet kæbe
 • Godt til sikkert greb og tilspænding af flere overflade former, herunder runde rør, firkantede eller sekskantede bolte, og meget mere
 • Perfekt til alt arbejde, der kræver maksimal drejningsmoment
 • Selv energigivende underkæbe, giver 3X mere gribende kraft
 • Bygget til at holde, 2X mere holdbare
 • ProTouch greb for komfort, kontrol og mindre træthed i hånden
 • Hex nøgle justeringsskrue
 • Lang, lige næse af 6NL giver nem adgang i smalle, og steder der er svære at nå
 • SKU:405792
 • EAN:5706915081480

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Leveringsomkostninger og tidskalaer varierer afhængigt af leveringsadressen og den type produkt, du ønsker at modtage. For yderligere information, se venligst vores Leveringsinformationer. Vi bestræber os på, at opfylde de leveringstidspunktene vi lover, men på grund af uforudsete forhold, er forsinkelser uundgåelige. Vi tar ikke ansvar for eventuelle forsinkelser eller manglende levering indenfor de estimerede tidsrammer, hvis det er helt eller delvist forårsaget af omstændigheder, der ligger udenfor vores kontrol. Hvis det er ingen til rådighed på din bolig eller leveringsadresse der kan acceptere ordren, vil en note blive afleveret, hvor du bliver informeret om den aktuelle placering af din ordre, som kan være hos din nabo. Alternativt kan din ordre blive returneret til en af luftfartsselskabets depoter, og noten vil derved informere dig om hvordan du kan hente din ordre. Desværre leverer vi i øjeblikket ikke til de danske øer. Hvis du bor i et tyndt befolket område, kan din ordre blive overdraget til et lokalt leveringsfirma. I øjeblikket vi leverer vi ikke til følgende øer: Bornholm, Sejerø, Fanø, Fur, Samsø, Anholt, Læsø, Ærøskøbing, Grønland og Færøerne. Risikoen for skader eller tab af produkterne forbliver vores ansvar, indtil den dato hvor produktet overgår til dig (ved betaling), eller den dato hvor den første levering bliver forsøgt. Leverings refunderinger kan kun foretages i overensstemmelse med dine juridiske rettigheder i henhold til Forbrugerbeskyttelse eller anden gældende lovgivning.

Garantivilkår

Vi garanterer, at alle produktene købt fra os på vores hjemmeside, vil være i overensstemmelse på alle væsentlige punkter med specifikationerne i kontrakten, vil være af tilfredsstillende kvalitet, og vil være egnet til alle de formål, som varer af denne art er, fra datoen på kvitteringen og til de følgende to år. Garantien dækker skader, der kan opstå under forsendelse, samt skader som følge af normal brug af et produkt. Vi vil, afhængigt af skaden, tilbyde dig reservedele, et nyt produkt eller refundering. Hvis dit købte produkt er beskadiget, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Denne garanti eksisterer ved siden af andre love og regler, der gælder for dig som kunde. Dine rettigheder i henhold til denne garanti blive ugyldig, hvis en anden end fabrikanten eller enhver reparation, som ikke er udpeget af os, modificerer produktet.

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .