Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Irwin Vise-grip Låsetang med hurtig Release Sæt 2 stk 10WR, 7WR T214T

Fri fragt
Irwin Vise-grip Låsetang med hurtig Release Sæt 2 stk 10WR, 7WR T214T
Irwin Vise-grip Låsetang med hurtig Release Sæt 2 stk 10WR, 7WR T214T
272 kr.
 • Forventet leveringstid Hurtig levering
  3-5 Arbejdsdage
  Fri fragt
 • Sælges og sendes af VidaXL Europe

Overvåg prisen på produktet

Dette vise grip twin pack låsetang sæt fra Irwin, består af to låsetænger (10WR og 7WR), der har indbygget bidetang. De har også en én hånds, hurtig frigivelse, der gør dem 2 gange så lette at åbne, som traditionelle låse tænger. Det skridsikre ProTouch greb klemmer ikke og er meget behagelige at håndtere og giver kontrol, og er ikke-trættende. De buede kæber, lægge enormt pres på fire punkter i enhver møtrik eller bolt hoved, hvilket gør disse værktøjer perfekt til enhver arbejds opgave, der kræver maksimal kraft. Disse værktøjer er lavet af høj kvalitets, varmebehandlet legeret stål, for maksimal udholdenhed og holdbarhed. De hærdede tænder er konstrueret til at gribe fra alle vinkler. Trykjusteringsskruen strammer tangen så den tilpasser arbejdsemnet og også tillader dem at blive frigivet på en reguleret måde. Begge sæt tænger er også tilgængelige særskilt i din webshop (sku: 405.754, 405.756).
 • Inklusive 2 x låsetænger (10WR and 7WR)
 • 10WR: Længde: 250 mm, fastspænding kapacitet: 48 mm
 • 7WR: Længde: 175 mm, fastspænding kapacitet: 38 mm
 • Materiale: Varmebehandlet legeret stål
 • Med indbyggede bidetang
 • Unik buet kæbe
 • Ideel til sikkert at gribe og tilspænding overflader af forskellige former, såsom runde rør, kvadratiske eller hexagonale bolte, og mere
 • Perfekt til enhver arbejdsopgave, der kræver maksimal drejningsmoment
 • Selv energigivende underkæbe, giver 3X mere gribende kraft
 • Bygget til at holde, 2 X så holdbare
 • ProTouch greb for komfort, kontrol og mindre træthed
 • Hex key justeringsskrue
 • SKU:405779
 • EAN:5706915081497

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Leveringsomkostninger og tidskalaer varierer afhængigt af leveringsadressen og den type produkt, du ønsker at modtage. For yderligere information, se venligst vores Leveringsinformationer. Vi bestræber os på, at opfylde de leveringstidspunktene vi lover, men på grund af uforudsete forhold, er forsinkelser uundgåelige. Vi tar ikke ansvar for eventuelle forsinkelser eller manglende levering indenfor de estimerede tidsrammer, hvis det er helt eller delvist forårsaget af omstændigheder, der ligger udenfor vores kontrol. Hvis det er ingen til rådighed på din bolig eller leveringsadresse der kan acceptere ordren, vil en note blive afleveret, hvor du bliver informeret om den aktuelle placering af din ordre, som kan være hos din nabo. Alternativt kan din ordre blive returneret til en af luftfartsselskabets depoter, og noten vil derved informere dig om hvordan du kan hente din ordre. Desværre leverer vi i øjeblikket ikke til de danske øer. Hvis du bor i et tyndt befolket område, kan din ordre blive overdraget til et lokalt leveringsfirma. I øjeblikket vi leverer vi ikke til følgende øer: Bornholm, Sejerø, Fanø, Fur, Samsø, Anholt, Læsø, Ærøskøbing, Grønland og Færøerne. Risikoen for skader eller tab af produkterne forbliver vores ansvar, indtil den dato hvor produktet overgår til dig (ved betaling), eller den dato hvor den første levering bliver forsøgt. Leverings refunderinger kan kun foretages i overensstemmelse med dine juridiske rettigheder i henhold til Forbrugerbeskyttelse eller anden gældende lovgivning.

Garantivilkår

Vi garanterer, at alle produktene købt fra os på vores hjemmeside, vil være i overensstemmelse på alle væsentlige punkter med specifikationerne i kontrakten, vil være af tilfredsstillende kvalitet, og vil være egnet til alle de formål, som varer af denne art er, fra datoen på kvitteringen og til de følgende to år. Garantien dækker skader, der kan opstå under forsendelse, samt skader som følge af normal brug af et produkt. Vi vil, afhængigt af skaden, tilbyde dig reservedele, et nyt produkt eller refundering. Hvis dit købte produkt er beskadiget, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Denne garanti eksisterer ved siden af andre love og regler, der gælder for dig som kunde. Dine rettigheder i henhold til denne garanti blive ugyldig, hvis en anden end fabrikanten eller enhver reparation, som ikke er udpeget af os, modificerer produktet.

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .