Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Idec HE1G-21SMB Håndtagskontakt 250 V/AC 3 A  IP65 Tastende 1 stk
Idec HE1G-21SMB Håndtagskontakt 250 V/AC 3 A  IP65 Tastende 1 stk

1 / 2

Idec HE1G-21SMB Håndtagskontakt 250 V/AC 3 A IP65 Tastende 1 stk

2090 kr.
Rek pris. 2090,01 kr.
Bemærk! Dette produkt er blevet maskineoversat.3-trins muliggør switches anvendes overalt, hvor folk er nødt til at stoppe i farlige områder; f.eks under vedligeholdelse eller programmering af robotter. For at aktivere maskinen operatøren holder akti
Læs mere
Bemærk! Dette produkt er blevet maskineoversat.

3-trins muliggør switches anvendes overalt, hvor folk er nødt til at stoppe i farlige områder; f.eks under vedligeholdelse eller programmering af robotter. For at aktivere maskinen operatøren holder aktiveringsanordning let trykket i trin 2. I tilfælde af en nødsituation to reaktioner operatøren er mulige: enten han kan slippe kontakten (fase 1), eller trykke den fast ved (niveau 3). Med 3-fase aktiveringskontakter begge resulterer i en øjeblikkelig nedlukning af maskinen. Et særligt træk i at skifte mekanisme sikrer, at kontakterne i leveringen af ​​niveau 3 til fase 2 til fase 1 lukker ikke. HE række 3-fase, hvor kontakten IDEC fås i forskellige designs. Når håndtaget switch HE1G 2 switch (NO), der drives på en fælles betjeningselement, integreret i et håndtag.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .