Tilbage til toppen
Dagens deals

Se alle produkter

Hydraulisk færge -kompressor
Hydraulisk færge -kompressor
Hydraulisk færge -kompressor
Hydraulisk færge -kompressor
Hydraulisk færge -kompressor

1 / 5

Hydraulisk færge -kompressor

2.291 kr.
meget "1"> Udfør let reparationer Stor kapacitet Kom let overalt! dette Jack giver dig Space til let at let udføre reparationer. Med denne jack bringer du let hver type bil til ønsket arbejdshøjde. a uundværligt tilbehør
Læs mere
meget "1">
 • Udfør let reparationer
 • Stor kapacitet
 • Kom let overalt! dette Jack giver dig Space til let at let udføre reparationer. Med denne jack bringer du let hver type bil til ønsket arbejdshøjde. a uundværligt tilbehør i en garage eller workshop, men også meget nyttig til hjemmet!

  Takket være den hydrauliske cylinder skal du øve Ingen indsats for at hæve bilen. På ingen tid er du klar til at komme i gang. Gør det let for dig selv! meget DatAmceFragment = "1"> Stor kapacitet Med en kapacitet på op til 3 ton er du altid på det rigtige sted. Løfthøjden er mellem 495 og 820 mm. Så du har et bredt arbejdsområde til udførelse af forskellige reparationer. meget Udøv en indsats for at gøre bilen for at hæve luften. Denne jack får en person til at løfte en bil!

  For forskellige højder og størrelser Jack er let at justere i højden. Han kommer godt med i enhver situation!

  Robuste materialer basen er robust og lavet af bæredygtige materialer. Dette gør enheden stabil og vejr- og vindbestandig. Du vil være i stand til at bruge dette i lang tid. meget at operere. Spar tid og kræfter!

  bred applikation Jack er velegnet til Biler, varevogne, afhentning og mere. Velegnet til både professionel og hjemmebrug. meget Kravene, som en højkvalitetsstik skal være tilfredsstillende. Kvalitet er derfor af største vigtighed, og vi synes, det er vigtigt, at du optimalt kan nyde den nyeste teknologi. meget Meget Vægt: Vægt: 32 kg

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser