Tilbage til toppen
Havehus 227x236x186 cm | To-vand tag Barn | Harpiks og polypropylen Antracit

1 / 1

Havehus 227x236x186 cm | To-vand tag Barn | Harpiks og polypropylen Antracit

7.408 kr.

-9%

8.149 kr.
Er du træt af at cykle på en våd sadel, når den har regnet igen? Stabil inde i din cykel fra nu af og sørg for, at den forbliver tør med havehuset. plus og minus point + rummelig kapacitet + vandtæt + bæredygtigt design hovedsageligt
Læs mere
Er du træt af at cykle på en våd sadel, når den har regnet igen? Stabil inde i din cykel fra nu af og sørg for, at den forbliver tør med havehuset.

plus og minus point

+ rummelig kapacitet
+ vandtæt
+ bæredygtigt design
hovedsageligt egnet til haven

Produktbeskrivelse
Cykling på en våd sadel er super irriterende. Ingen venter på det. Fra nu af skal du opbevare din cykel, havepuder og værktøjer i havehuset.

Havehuset har en stor kapacitet på 7600L, hvilket betyder, at du aldrig har en mangel på plads. Fordi hytten er bygget af harpiks og GEML; xtruded polypropylen, er havehuset meget stærkt og holdbart. De to vandtag forhindrer regn i at akkumulere på taget. Derudover har huset en dobbelt svingdør med håndtag og to store vinduer til en let og nem indgang. Ratseren sikrer optimal ventilation og mere stabilitet. Det grå design passer perfekt i hver have. Forsamlingen er meget enkel, og hytten passer i hvert hjørne af haven.

at vide, hvorfor havehuset er en bestseller?

nbsp; bæredygtig nbsp; huset er lavet af stærkt og kraftfuldt materiale, som du kan nyde i årevis

nbsp; tør nbsp; Hold din cykel, havepuder eller andre genstande tørre med dette dejlige hus. På grund af det to vandtag drypper vandet og samler sig ikke på taget, hvilket forhindrer forsyn.

stor kapacitetsnbsp; Du kan opbevare alt gennem det enorme rum i denne praktiske haveudgød. Med 7600 liter lagerplads er der altid plads nok.

lang erfaring med havetilbehør

Vi har arbejdet i haven tilbehør i ganske lang tid og har derfor en meget omfattende viden om kravene, der Hav en havskur med høj kvalitet til at opfylde. Kvalitet er derfor af største vigtighed, og vi synes, det er vigtigt, at du optimalt kan nyde den nyeste teknologi.

Produktspecifikation snbsp;

  • Dimensioner: 227 x 236 x 186 cm
  • Vægt: 42 kg
  • Farve: Anthracite

Pakkeindholdsnbsp;

  • 1xtuinhuis
  • 1x manual
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser