Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
GROHE Mint 32917KS0 Køkken Faucor, Metal, Sort
GROHE Mint 32917KS0 Køkken Faucor, Metal, Sort

1 / 2

GROHE Mint 32917KS0 Køkken Faucor, Metal, Sort

2.597 kr.
Patronen er det centrale element i hvert batteri, og det er her de keramiske skiver er placeret. Skiverne er lavet af en rumcertificeret keramisk legering, der giver mulighed for høj præcision ved glidning. Skivernes spejlblanke overflade er derefte
Læs mere

Patronen er det centrale element i hvert batteri, og det er her de keramiske skiver er placeret. Skiverne er lavet af en rumcertificeret keramisk legering, der giver mulighed for høj præcision ved glidning. Skivernes spejlblanke overflade er derefter belagt med et specielt smøremiddel ved hjælp af Teflon-teknologi® til friktionsfri brug. Batterihåndtaget med et enkelt håndtag er forbundet til skiverne med et solidt messingelement for maksimal styrke og holdbarhed. Det er vigtigt, at udførelsen og kvaliteten af disse komponenter er af højeste standard for at give uovertruffen ydeevne.


Kontinuerlige forbedringer i belægningsprocessen i løbet af de sidste 75 år har resulteret i en robust og perfekt overflade, der er anerkendt som en af de bedste finish i verden. Dette skyldes streng kvalitetskontrol og fortsatte investeringer, så du kan nyde dem gennem hele dit liv.

Ud over den klassiske kromfinish bruger GROHE state-of-the-art maskiner til at levere en finish af enestående kvalitet. Brugen af dampbelægningsprocessen sikrer en tredobbelt stigning i hårdheden, hvilket resulterer i finish, der spænder fra skinnende guld til rustfrit stål. Ud over hårdheden er overfladen også 10 gange mere ridsefast, så du kan nyde kvaliteten af GROHE batterierne for livet.


GROHE tilbyder alle GROHE finish, fra mat til blank og i alle farvevarianter, som er lavet til at holde længe. De perfekte, langtidsholdbare overflader er designet til at være meget modstandsdygtige over for snavs og ridser, hvilket gør dem nemme at vedligeholde og garanterer, at de ser ud som nye i de kommende år.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser