Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
GROHE Essence 30270000 køkken faucer, krom, sølv
GROHE Essence 30270000 køkken faucer, krom, sølv
GROHE Essence 30270000 køkken faucer, krom, sølv

1 / 3

GROHE Essence 30270000 køkken faucer, krom, sølv

2.672 kr.
Nem rengøring af store tallerkener: Med denne høje tud kan din GROHE vandhane klare enhver køkkenudfordring. GROHE produkter er perfekt tilpasset dine behov og alle kravene i dit hjem - for maksimal bekvemmelighed; Fuldstændig fleksibilitet: ekstre
Læs mere

Nem rengøring af store tallerkener: Med denne høje tud kan din GROHE vandhane klare enhver køkkenudfordring. GROHE produkter er perfekt tilpasset dine behov og alle kravene i dit hjem - for maksimal bekvemmelighed;

Fuldstændig fleksibilitet: ekstremt jævn bevægelse i alle retninger for nem håndtering (f.eks. praktisk skift mellem to håndvaske).


Patronen er det centrale element i hvert batteri, og det er her de keramiske skiver er placeret. Skiverne er lavet af en rumcertificeret keramisk legering, der giver mulighed for høj præcision ved glidning. Skivernes spejlblanke overflade er derefter belagt med et specielt smøremiddel ved hjælp af Teflon-teknologi® til friktionsfri brug. Batterihåndtaget med et enkelt håndtag er forbundet til skiverne med et solidt messingelement for maksimal styrke og holdbarhed. Det er vigtigt, at udførelsen og kvaliteten af disse komponenter er af højeste standard for at give uovertruffen ydeevne.


Uanset om det er vask af grøntsager, rengøring af vasken eller genopfyldning af tallerkener - den komfortable solide metaludtrækstønde giver dig maksimal bevægelsesfrihed i køkkenet. Ved at trykke på en knap kan du til enhver tid skifte mellem en fin spray og en kraftig stråle, hvilket letter køkkenets arbejde.


Med vores SpeedClean antikalksystem vil kalkaflejringer på vandhaner, professionelle sprøjter eller aftagelige brusehoveder aldrig være et problem. Alle sprøjtehoveder er designet med fleksible silikonedyser, der bare skal tørres forsigtigt af for at fjerne eventuelle kalkrester. Dyserne har lignende silikonedyser og er lige så nemme at rengøre med en let tørring. Rengøring sker på et øjeblik uden trættende skrubbe.


Kontinuerlige forbedringer i belægningsprocessen i løbet af de sidste 75 år har resulteret i en robust og perfekt overflade, der er anerkendt som en af de bedste finish i verden. Dette skyldes streng kvalitetskontrol og fortsatte investeringer, så du kan nyde dem gennem hele dit liv.

Ud over den klassiske kromfinish bruger GROHE state-of-the-art maskiner til at levere en finish af enestående kvalitet. Brugen af dampbelægningsprocessen sikrer en tredobbelt stigning i hårdheden, hvilket resulterer i finish, der spænder fra skinnende guld til rustfrit stål. Ud over hårdheden er overfladen også 10 gange mere ridsefast, så du kan nyde kvaliteten af GROHE batterierne for livet.


GROHE tilbyder alle GROHE finish, fra mat til blank og i alle farvevarianter, som er lavet til at holde længe. De perfekte, langtidsholdbare overflader er designet til at være meget modstandsdygtige over for snavs og ridser, hvilket gør dem nemme at vedligeholde og garanterer, at de ser ud som nye i de kommende år.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser