Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
GROHE Bauloop 31706000 Køkken Faucer, Metal, Sølv
GROHE Bauloop 31706000 Køkken Faucer, Metal, Sølv

1 / 2

GROHE Bauloop 31706000 Køkken Faucer, Metal, Sølv

960 kr.
Kontinuerlige forbedringer i belægningsprocessen i løbet af de sidste 75 år har resulteret i en robust og perfekt overflade, der er anerkendt som en af de bedste finish i verden. Dette skyldes streng kvalitetskontrol og fortsatte investeringer, så d
Læs mere

Kontinuerlige forbedringer i belægningsprocessen i løbet af de sidste 75 år har resulteret i en robust og perfekt overflade, der er anerkendt som en af de bedste finish i verden. Dette skyldes streng kvalitetskontrol og fortsatte investeringer, så du kan nyde dem gennem hele dit liv.

Ud over den klassiske finish bruger GROHE state-of-the-art maskiner til at levere en finish af enestående kvalitet. Brugen af dampbelægningsprocessen sikrer en tredobbelt stigning i hårdheden, hvilket resulterer i finish, der spænder fra skinnende guld til rustfrit stål. Ud over hårdheden er overfladen også 10 gange mere ridsefast, så du kan nyde kvaliteten af GROHE batterierne for livet.


Grohe LongLife patronteknologi sikrer jævn og præcis styring af vandtryk og temperatur. Forskellen mellem LongLife- og SilkMove-patronerne er, at de keramiske plader i LongLife-patronen ikke er teflonbelagte.


Det innovative Grohe QuickFix-system reducerer installationstiden med op til 40%. Bare følg instruktionerne trin for trin for en hurtig og nem montering.


Takket være de separate indvendige slanger er vandet fra hanen bly- og nikkelfrit og sikkert at drikke. Af hensyn til dit helbred er denne teknologi permanent integreret i kloakledningen og opfylder alle direktiver om drikkevandskvalitet.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser