Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Fischer  Langskaftet rawplug 180 mm 10 mm 522704 50 stk
Fischer  Langskaftet rawplug 180 mm 10 mm 522704 50 stk

1 / 2

Fischer Langskaftet rawplug 180 mm 10 mm 522704 50 stk

750 kr.

-5%

Rek pris. 790 kr.
Fischer løftekrog SXRL-T er med fischer undersænket skrue med T40-drev for multi fastgørelser af ikke bærende systemer i murværk, beton og porebeton godkendt. I perforerede mursten, murværk afleder den to spreizzonen af rawlpluggen jævnt kraft i pore
Læs mere
Fischer løftekrog SXRL-T er med fischer undersænket skrue med T40-drev for multi fastgørelser af ikke bærende systemer i murværk, beton og porebeton godkendt. I perforerede mursten, murværk afleder den to spreizzonen af rawlpluggen jævnt kraft i porebeton og massive byggematerialer forener sig til et langt spreizelement. Med sikkerhedsskrue af galvanisk forzinket stål er løftekrog for fastgørelse indendørs som vinduer, garderober, hængende skabe eller TV-konsoller.

OBS! Denne produktbeskrivelse er endnu ikke blevet oversat til dansk af vores oversættere. Derfor er teksten maskineoversat fra den tyske originaltekst.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .