Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Diy multi-vinkel hjørne vinkel finder abs vinkelmåler
Diy multi-vinkel hjørne vinkel finder abs vinkelmåler
Diy multi-vinkel hjørne vinkel finder abs vinkelmåler
Diy multi-vinkel hjørne vinkel finder abs vinkelmåler

1 / 4

Diy multi-vinkel hjørne vinkel finder abs vinkelmåler

148,79 kr.

-23%

Rek pris. 193,43 kr.
Beskrivelse: 1. Let at bruge: Anbring det på arbejdsområdet, skub linealen i den ønskede form, og stram skruerne. Der kan du foretage perfekte målinger, og nu kan du overføre og spore dem til ethvert materiale. 2. Multivinkelmåleren glider og låses t
  • Protractors
Læs mere
Beskrivelse: 1. Let at bruge: Anbring det på arbejdsområdet, skub linealen i den ønskede form, og stram skruerne. Der kan du foretage perfekte målinger, og nu kan du overføre og spore dem til ethvert materiale.
2. Multivinkelmåleren glider og låses til en hvilken som helst ønsket vinkel, hvilket sparer tid til gentagne målinger. Den firesidede lineal glider og låses til enhver ønsket vinkel som en genanvendelig skabelon til endeløse applikationer.
3. Det er ikke nødvendigt at oprette en ny skabelon til hvert nyt job, og du behøver ikke at måle den samme vinkel igen og igen - måleværktøjet sparer dig tid og kræfter!
4. Flere applikationer: perfekt til mursten, sten, fliser, træ, laminat og ethvert andet materiale! Holdbar, kompakt og let: et fremragende bærbart værktøj, der let kan foldes og transporteres til dit næste projekt.
5. ABS gør linealen holdbar i ethvert job og branche. Dine værktøjer er sammenfoldelige for nem opbevaring og har en enhåndsbetjening med en unik tilspændingsmekanisme.Specifikationer: Materiale: ABS Model: Vinkellineal Størrelse: 380MMPakke inkluderet: 1 x hjørnevinkelfinder
Bemærk: Vi leverer fra udlandet, uden for Danmark, gratis og med live forsendelsessporing.
Tillad venligst 25-38 dage til levering.
Vi giver en 100% pengegaranti på vores produkter.

Hurtige fakta

  • Protractors
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .