Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Deltaco Office Ergonomisk Ståmatta

(0)
Skrive en anmeldelse
Deltaco Office Ergonomisk Ståmatta
Deltaco Office Ergonomisk Ståmatta
Deltaco Office Ergonomisk Ståmatta
269 kr.
Fragt fra 59 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    3-9 Arbejdsdage
    Fragt fra 59 kr.
  • Sælges og sendes af iPhonebutiken

Overvåg prisen på produktet

At stå stille i lange perioder kan være trættende for fødder, ankler, knæ, hofter og korsryg, hvilket kan forårsage smerter, men også træthed i muskler og led. Brug DELO-0301 Deltaco fra Deltaco Office, hvis du Deltaco stå stille et sted i en længere periode.
Ideel til kontoransatte, receptionister, butiksassistenter, frisører og servitricer, men også til flere hverdagssituationer og alt DIY arbejde.
Matten er designet til at absorbere stød og stimulere blodcirkulationen for at reducere træthed i ben og fødder, der har stående i lang tid. trust med ikke-skrå kanter, der sikrer, at måtten ikke ruller sammen og tilbyder en vinkel på 18 ° til kontorstole og andet tilbehør til at glide ubesværet såvel som skridsikring på begge sider for at reducere risiko for skridt og sikre, at måtten forbliver på plads så godt på steder med masser af mennesker i bevægelse
510 x 810 mm5-års garantiAntislip på begge siderIkke afskårne, skrå kanterErgonomisk sign : absorberer chok og stimulerer blodcirkulationen


Farve: Sort / grå

Måle: 210 x 810 x 19 mm

Vægt: 770 gram

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.