Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Brygningshydrometer

39 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    1-3 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Partyking AB

Overvåg prisen på produktet

Et must til hjemmebryggeren, hvad enten du fremstiller vin, øl eller noget andet.

Dette brygningshydrometer anvender du for at afgøre, hvor langt, brygningsprocessen er i din væske. Når du skal beregne alkoholprocenten i din vin, kan du anvende et hydrometer (brygningsmåler). Her er formlerne og forklaringerne:

Startværdi = +75 (dvs. 75 på den hvide skala)
Slutværdi = -2 (dvs. 2 på den sorte skala, sommetider rød)
Alkoholprocent (i volumenprocent) er ganske enkelt antallet af streger mellem start- og slutværdi delt med 7,4.
Alkohol = (75--2)/7,4 = 77/7,4 = 10,4%

OBS! Denne formel fungerer ikke, hvis du tilsætter vand, sukker eller noget andet mellem måling af startværdi og slutværdi.

Det er din endelige alkoholprocent, der bestemmer, hvornår drikken er færdig med at gære. For at finde ud af det måler du blot værdien hver eller hver anden dag, og hvis der står det samme på to målinger, er gæringsprocessen ovre. Dette kan du gøre med eksempelvis en flaske, som er lige så høj som måleren.

Vise flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

- Returfragt 39 DKK (0 DKK ved reklamation) - Uafhentede pakker (afhentningsfristen er 14 dage) debiteres med 139 DKK - Fortrydelsesretten gælder IKKE for fødevarer (spiselige produkter, såsom slik), parykker, strømper, strømpebukser, voksenlegetøj, sminke, linser samt andre intimprodukter af hygieniske årsager.

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.