Tilbage til toppen
Dagens deals

Se alle produkter

Apple Airtag (1 pakke)
Apple Airtag (1 pakke)
Apple Airtag (1 pakke)
Apple Airtag (1 pakke)
Apple Airtag (1 pakke)

1 / 5

Apple Airtag (1 pakke)

366 kr.
374 kr.
Apple Airtag (1 pakke) Ping det, find det At miste din tegnebog behøver ikke at være en stor sag, når det kommer til at have et AirTag. Du kan afspille en lyd på den indbyggede højttaler ved at åbne den nye fane Elementer i Find-appen eller ved at s
  • Tillverkare: Apple
  • Typ av produkt: Apple Airtag (1 Pack)
  • Produktmaterial: Rostfritt stål
Læs mere
Apple Airtag (1 pakke) Ping det, find det

At miste din tegnebog behøver ikke at være en stor sag, når det kommer til at have et AirTag. Du kan afspille en lyd på den indbyggede højttaler ved at åbne den nye fane Elementer i Find-appen eller ved at sige "Hej Siri, find min tegnebog". Ligger den i nærheden - for eksempel under sofaen eller i værelset ved siden af - skal du blot følge lyden for at finde den.
Nu brænder det

Hvis dit AirTag er i nærheden, kan iPhone føre dig direkte til det med præcisionssøgning. Du kan se afstanden til din AirTag, og hvilken retning du skal gå - alt sammen takket være Ultra Wideband-teknologi.
Lad hundredvis af millioner af venner hjælpe dig med at finde

Når du har glemt noget længere væk, f.eks. på stranden eller i fitnesscentret, hjælper Find Network - bestående af hundredvis af millioner af iPhone-, iPad- og Mac-enheder verden over - dig med at finde dit AirTag. Og det er bygget til at beskytte dit privatliv hvert skridt på vejen.
Et sikkert Bluetooth-signal

Dit AirTag udsender et sikkert Bluetooth-signal, der kan registreres af enheder i nærheden i Find-netværket. Disse enheder fortæller iCloud, hvor dit AirTag er placeret, og så kan du åbne Find-appen og se det på kortet. Hele processen er anonym og krypteret for at beskytte dit privatliv. Og det er effektivt, så du ikke behøver at bekymre dig om batterilevetid eller mobildataforbrug.
Mistet placering gør det endnu nemmere at finde ting

Ligesom dine andre Apple-enheder kan AirTag sættes i en tabt position. Når det så bliver registreret af en anden enhed på netværket, modtager du automatisk en notifikation. Du kan også indstille det, så andre kan få dine kontaktoplysninger ved at holde dit AirTag til en NFC-kompatibel smartphone, den samme teknologi, som giver dig mulighed for at betale for ting med telefonen.
Indbygget privatlivsbeskyttelse

Kun du kan se, hvor dit AirTag er. Dine placeringsdata og historik gemmes aldrig på selve AirTag'en. Enheder, der kommunikerer, hvor dit AirTag er placeret, holdes også anonyme, og lokationsdata krypteres hvert trin på vejen. Så ikke engang Apple ved, hvor dit AirTag er, eller hvilken enhed der hjalp med at finde det.
Fantastisk fleksibel

Indstillingen er jævn. Du behøver kun at trykke én gang for at forbinde AirTag til din iPhone eller iPad. Giv dit AirTag et navn, og vedhæft det til det element, du vil spore. Så er det gjort. Vil du også modtage AirTag-meddelelser på dit Apple Watch? Intet problem.

 

Højde: 0,8 cm
Køretid: (op til) 1 år
Vægt: 11 g
Trådløs grænseflade: Bluetooth, NFC
Formfaktor: CR2032
Standarder: overholdt IP67
Beregnet til: Mobiltelefon, tablet
Produktmateriale: Rustfrit stål

  • Producent: Apple
  • Produkttype: Apple Airtag (1 pakke)
  • Produktmateriale: Rustfrit stål

Hurtige fakta

  • Tillverkare: Apple
  • Typ av produkt: Apple Airtag (1 Pack)
  • Produktmaterial: Rostfritt stål

Identifikation

EAN 0190199535039
Producentens artikelnummer MX532ZY/A
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser