Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

3M SJ3540/25 Velcrobånd    Sort 45.7 m
3M SJ3540/25 Velcrobånd    Sort 45.7 m

1 / 2

3M SJ3540/25 Velcrobånd Sort 45.7 m

2355,40 kr.

-10%

Rek pris. 2617,11 kr.
3M Dual Lock SJ3540 er en selvklæbende, fleksibel tryklukning i rulleform. Det patenterede system består af sorte polyolefin-strimler med halvkuglehoveder på kort stamme. Ved sammentrykning opstår en fast, men genoplukkelige forbindelse. I modsætning
  • Egnet til indendørs brug, Translucent;svampehov...
Læs mere
3M Dual Lock SJ3540 er en selvklæbende, fleksibel tryklukning i rulleform. Det patenterede system består af sorte polyolefin-strimler med halvkuglehoveder på kort stamme. Ved sammentrykning opstår en fast, men genoplukkelige forbindelse. I modsætning til almindelige fastgørelsessystemer som skruer eller nitter kræves der ingen huller, som påvirker overfladens optiske udseende. Den syntetiske gummilim udmærker sig ved en høj vejgreb og egner sig blandt andet til lavenergetiske overflader som PP, PE og pulverbelagte materialer.


OBS! Denne produktbeskrivelse er endnu ikke blevet oversat til dansk af vores oversættere. Derfor er teksten maskineoversat fra den tyske originaltekst.

Hurtige fakta

  • Egnet til indendørs brug, Translucent;svampehov...
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .