Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Brüder Mannesmann Kombinationsborebitssæt 54315

(0)
Skrive en anmeldelse
Fri fragt
Brüder Mannesmann Kombinationsborebitssæt 54315
Brüder Mannesmann Kombinationsborebitssæt 54315
241 kr.
Fri fragt
 • Forventet leveringstid Hurtig levering
  3-5 Arbejdsdage
  Fri fragt
 • Sælges og sendes af VidaXL Europe

Overvåg prisen på produktet

Dette professionelle kombinationsborebitssæt i 15 dele fra Brüder Mannesmann er ideelt til effektivt at bore i træ, sten og metal. Disse bor har præcisionsskær til hurtig boring, de har en glat overflade, og de maskinlavede gevind bidrager til deres nøjagtighed og effektive spånefjerningsegenskaber. Borene er fremstillet af speciel legeret stål og HSS-M2 stål, som giver den optimale hårdhed, varmebestandighed og holdbarhed. Sættet indeholder 5 træbor, 5 stenbor og 5 spiralbor. Hver del er pænt organiseret i den medfølgende plastikopbevaringskasse med fremhævede størrelsesmarkeringer, så du øjeblikkeligt kan finde det, du har brug for. Holderen er designet uden låg, hvilket gør det nemt at tage bor ud eller sætte dem på plads.
 • Farve: Grøn og sort
 • Materiale: Særligt legeret stål og HSS-M2 stålbits med spidser i wolframkarbid
 • Æskemål: 16 x 14,5 x 2 cm (L x B x H)
 • Antal: 15
 • Professionelle bor til at bore i træ, sten og metal
 • Leveres i en opbevaringskasse af plastik
 • Pakken indeholder:
 • 5 x Træbor med bred rille og maskinlavede gevind (diameter: 4, 5, 6, 8, 10 mm)
 • 5 x Stenbor med loddede spidser i wolframkarbid og maskinlavede gevind (diameter: 4, 5, 6, 8, 10 mm)
 • 5 x HSS spiralbor med maskinlavede gevind (diameter: 4, 5, 6, 8, 10 mm)
 • SKU:408613
 • EAN:4003315707165

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Leveringsomkostninger og tidskalaer varierer afhængigt af leveringsadressen og den type produkt, du ønsker at modtage. For yderligere information, se venligst vores Leveringsinformationer. Vi bestræber os på, at opfylde de leveringstidspunktene vi lover, men på grund af uforudsete forhold, er forsinkelser uundgåelige. Vi tar ikke ansvar for eventuelle forsinkelser eller manglende levering indenfor de estimerede tidsrammer, hvis det er helt eller delvist forårsaget af omstændigheder, der ligger udenfor vores kontrol. Hvis det er ingen til rådighed på din bolig eller leveringsadresse der kan acceptere ordren, vil en note blive afleveret, hvor du bliver informeret om den aktuelle placering af din ordre, som kan være hos din nabo. Alternativt kan din ordre blive returneret til en af luftfartsselskabets depoter, og noten vil derved informere dig om hvordan du kan hente din ordre. Desværre leverer vi i øjeblikket ikke til de danske øer. Hvis du bor i et tyndt befolket område, kan din ordre blive overdraget til et lokalt leveringsfirma. I øjeblikket vi leverer vi ikke til følgende øer: Bornholm, Sejerø, Fanø, Fur, Samsø, Anholt, Læsø, Ærøskøbing, Grønland og Færøerne. Risikoen for skader eller tab af produkterne forbliver vores ansvar, indtil den dato hvor produktet overgår til dig (ved betaling), eller den dato hvor den første levering bliver forsøgt. Leverings refunderinger kan kun foretages i overensstemmelse med dine juridiske rettigheder i henhold til Forbrugerbeskyttelse eller anden gældende lovgivning.

Garantivilkår

Vi garanterer, at alle produktene købt fra os på vores hjemmeside, vil være i overensstemmelse på alle væsentlige punkter med specifikationerne i kontrakten, vil være af tilfredsstillende kvalitet, og vil være egnet til alle de formål, som varer af denne art er, fra datoen på kvitteringen og til de følgende to år. Garantien dækker skader, der kan opstå under forsendelse, samt skader som følge af normal brug af et produkt. Vi vil, afhængigt af skaden, tilbyde dig reservedele, et nyt produkt eller refundering. Hvis dit købte produkt er beskadiget, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Denne garanti eksisterer ved siden af andre love og regler, der gælder for dig som kunde. Dine rettigheder i henhold til denne garanti blive ugyldig, hvis en anden end fabrikanten eller enhver reparation, som ikke er udpeget af os, modificerer produktet.

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.