Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Snuza Hero, Bevægelses alarm
Snuza Hero, Bevægelses alarm
Snuza Hero, Bevægelses alarm

1 / 3

Snuza Hero, Bevægelses alarm

836 kr.

-30%

Rek pris. 1195 kr.
Snuza Hero er en transportabel bevægelsesalarm med vibrations funktion til overvågning af barnets bevægelser og åndedræt. Hvis barnets bevægelser er for svage eller ikke har været aktive i mere end 15 sekunder, eller hvis åndedrættet er under 8 per
Læs mere
Snuza Hero er en transportabel bevægelsesalarm med vibrations funktion til overvågning af barnets bevægelser og åndedræt. Hvis barnets bevægelser er for svage eller ikke har været aktive i mere end 15 sekunder, eller hvis åndedrættet er under 8 per minut, vil Snuza Hero vibrere. Som oftest er denne vibration nok til at aktivere barnet, og Snuza Hero går tilbage til sin overvågnings funktion. Hvis vibrationen ikke har nogen effekt, vil Snuza Hero alarmere. Efter tre vibrationsforsøg sættes alarmen igang og fortæller dermed, at barnets bevægelser tre gange er ophørt i mere end 15 sekunder. Alarmen fastgøres direkte på barnets ble eller bukser og følger barnet, uanset om babyen sover i sin seng, barnevognen eller i autostolen.

Snuza Hero afgiver ingen lyde og overfører ingen radiofrekvenser, og dermed er der ingen risiko for radiofrekvent stråling. Alarmen kan anvendes sammen med en elektronisk baby-alarm til overførsel af lyd, hvis forældrene for eksempel opholder sig i et andet lokale.

Snuza Hero kræver ingen ledninger og stik, og bevægelses-alarmen kan anvendes til tvillinger, der sover sammen eller til for tidligt fødte børn. Batteriet kan udskiftes.

OBS! Når Snuza Hero startes første gang, skal den ligge på en plan og stabil flade for at kunne foretage sine start-tests. Først derefter kan den sættes fast på barnets ble.

Bevægelsesalarmen kan anvendes til for tidligt fødte babyer.

Mål, længde: 6,5 cm
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter