Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Nancy's Natbord Flydende Beige - Bedside Table Wood
Nancy's Natbord Flydende Beige - Bedside Table Wood

1 / 2

Nancy's Natbord Flydende Beige - Bedside Table Wood

557,34 kr.
Nancy's Night Skab flydende er stilfuldt designet, og vi kombinerer funktionalitet og kvalitet med glæde! Leder du efter et natbord, der også ser stilfuldt ud? Så er du kommet til det rigtige sted på Nancy HomeStore! Strak design: moderne natskab, e
Læs mere
Nancy's Night Skab flydende er stilfuldt designet, og vi kombinerer funktionalitet og kvalitet med glæde! Leder du efter et natbord, der også ser stilfuldt ud? Så er du kommet til det rigtige sted på Nancy HomeStore! Strak design: moderne natskab, enkelt designet med 1 stor og praktisk skuffe. Natbordet skal monteres på væggen med de medfølgende skruer. Dimensioner: bredde: 46 cm, højde: 15 cm, dybde: 30 cm // Indvendige dimensioner af bakken BxHxD: 37 x 8,5 x 23,5 cm Materiale: Forarbejdet træ og melaminharpiks belagt | hængsler: metal Specialities: sized skuffer til opbevaring af redskaber og andre ting. På toppen af en stor hylde til en nat lys og andre elementer Udbud: 1 x natbord Monter: En enkel og hurtig installation takket være gennemtænkt design og enkle instructions. tip til Maintenance: Wipe ren med en fugtig klud, om nødvendigt med et mildt vaskemiddel. Tør derefter tør med et viskestykke. Alle fordele på et øjeblik: Ruime skuffer til opbevaring af bøger, elektriske apparater osv. Size hylde til sengelampe og andre genstande Fra højden optimalt egnet til box fjederbede Strak og elegant design I hver spisestue/stue/soveværelse Vi hos Nancy HomeStore tilbyder en 100% tilfredshedsgaranti, og vi tilbyder professionel kundeservice før og efter dit køb. Vent ikke længere og bestil nu!
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .