Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

BiBaBad Flexibad 80-100 cm Hvid

(0)
Skrive en anmeldelse
BiBaBad Flexibad 80-100 cm Hvid
BiBaBad Flexibad 80-100 cm Hvid
1689 kr.
Fragt fra 29 kr.
  • Forventet leveringstid Hurtig levering
    1-4 Arbejdsdage
    Fragt fra 29 kr.
  • Sælges og sendes af CDON

Overvåg prisen på produktet

Bibabad Flexi - gør det muligt for børn at gå i badekar i brusebadet! Bibabad er et stort, sammenfoldeligt badekar for op til flere børn. Badet er en smart og praktisk løsning til børnefamilier, som mangler badekar eller ønsker et godt alternativ til en skramlet badekar. Den består af en let, rustfri og regulerbar aluminiumsramme med en badepose. Bibabadet er fleksibelt, så det kan passe til alle brusekabiner. Eksempelvis kan du med Flexi 70-90 regulere rammen, så badet kan måle 70 til 90 cm på hver side. De givne mål, når badeposen er fyldt med vand, er altså de minimale mål på bruserens gulvflade, hvor Bibabadet skal placeres. Brugeren placerer selv Bibabadets afløbssystem, så det matcher med brusekabinens afløb. Bibabadet tømmes for vand med en enkelt tilhørende prop. Efter brug kan badet foldes sammen og stilles til side. Sammenfoldet kan badet nemt hænge på flisevæggen, og så optager det minimal plads. Udfoldet bliver det et stort og rummeligt bad, til flere end et barn, og herlig badesjov. Børn elsker at bade! Badeposen kan nemt tages af of maskinvaskes ved 60 grader. Bibabad findes med både ramme og badepose i tre størrelser.

- Sammenfoldelig, letvægtsramme i aluminium - Badekarsprop for nem og sikker tømning – Nemt at tage med på rejser – Anbefales fra nyfødte til ca. 8 år, også til flere børn – Posen kan vaskes ved 60 grader – Højde: 45 cm, Vægt: 3,5 kg 

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.