Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

BabyDan Baby Dan Flexi Fit slib metal hvid
BabyDan Baby Dan Flexi Fit slib metal hvid
BabyDan Baby Dan Flexi Fit slib metal hvid

1 / 3

BabyDan Baby Dan Flexi Fit slib metal hvid

99999 kr.
Skruemonteret Flexi Fit, Hvid Den skruetilpassede Flexi Fit-port fra Baby Dan passer i næsten alle åbninger, da vægbeslagene kan vinkles, så de kan sidde på både indersiden og udvendig af dørkarmen. Med hurtigudløsningsfunktionen kan porten let monte
Læs mere
Skruemonteret Flexi Fit, Hvid Den skruetilpassede Flexi Fit-port fra Baby Dan passer i næsten alle åbninger, da vægbeslagene kan vinkles, så de kan sidde på både indersiden og udvendig af dørkarmen. Med hurtigudløsningsfunktionen kan porten let monteres og hurtig fjernes, når porten ikke længere er nødvendig. Når vægmonteringen er monteret, kan porten hurtigt klikkes ind og ud hurtigt og uden værktøj. Døren kan åbnes med den ene hånd, og når porten er monteret inde i dørkarmen, kan porten åbnes i begge retninger. Når porten er monteret på indersiden af en dørramme, passer den ind i åbninger mellem 67-105,5 cm (metal). Hvis monteret på ydersiden, maks. måtte være om 5 cm mindre. Børneporte er lavet i Danmark og er af højeste kvalitet. Testet og godkendt i henhold til EN 1930: 2011 Højde: 70 cm.
 • SKU:434777
 • EAN:5705548024949
 • 0
  Bliv den første til at skrive en anmeldelse
  Policy for anmeldelser og omdømme

  Lignende produkter

  I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .